Selamlar herkese hayırlı günler. Size içimi açmak istedim. Aslında bayağıdır düşünüyordum, şu an açıyorum. Bu içimdeki sıkıntıyı konuşacak arkadaşım da yok o yüzden sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle belirteyim pskiyatriye gidiyorum. Şimdi konuya gelirsek ben bundan 3 sene önce Turbox marka bir bilgisayar aldım maalesef. Bilgisizdim ve iyi bir şey zannediyordum. Neyse bilgisayar geldi kullanıyoruz çok güzel sonrasında pes yükledim (crack değildi) ve oyunu açtığımda siyah ekran verdi bilgisayar dondu. Kapa aç yaptığımda hiçbir şey yapılmıyordu bilgisayarda Windows çökmüştü. Format atmak zorunda kaldım ve kardeşimin oyunlardaki ilerlemeleri, hesapları kayboldu maalesef. Ben böyle şeylere çok kafayı takarım o yüzden inanılmaz üzüldüm benim yüzümden olmuştu. Sonra zaman ilerledi bilgisayarın kasasının yeri değişmesi gerekiyordu bilgisayar kapanırken daha kapanmadan güç kablosu çıkarttım. Ve tekrar takıp bilgisayarı açtığımda maalesef yine Windows çökmüştü. Yine format ve yine kardeşimin hesapları ilerlemeleri gitti ben yine vicdan azabı çektim. Bilgisayarın güç kaynağı o kadar kalitesizdi ki (Turbox sağ olsun)3 üçlü prizin kablosuna basınca bilgisayar kapanıyordu ve yeniden açıldığında acaba yine zarar gelmiş midir korkusuyla yaşıyordum her gün. Bir gün oynamadığım oyunları sileyim dedim silerken ben mi yanlış bir şey yaptım yoksa Turbox'un dandikliğinden midir nedir bilgisayar inanılmaz yavaşladı. Açılırken 5 dakika siyah ekranda kalıyordu. Ve ben yine bilgisayara zarar verdiğimi düşündüğüm için yine vicdan azabı çektim. O günden sonra ne oldu biliyor musunuz, hayatım berbat oldu. Artık bilgisayara dokunmadan önce ellerimi defalarca yıkıyordum. Hiçbir şekilde bilgisayar oynayamıyordum zarar verme korkusuyla. Hayatımı bilgisayara zarar vermemeye dayamıştım. Kasanın güç kablosunu sürekli kontrol ediyordum kendi kendine çıkmasın kardeşim oynarken diye. Bilgisayarda YouTube'dan video açacağım zaman bir şey yapmadım ki Google'a tıkladım YouTube'a tıkladım videoya tıkladım diye içimden kendimi rahatlatıyordum. Kasaya kirli ellerle dokunmayayım diye tuz un şeker gibi şeyler hatta soslu çerezler, ekmek simit gibi kırıntılı şeylere dokunamıyordum hala dokunamıyorum. Uzun lafın kısası, belki Turbox yüzünden oldu belki olmadı bilmiyorum ama, hayatı berbat olan bir gencim. Şu anki yeni bilgisayarımda rahat rahat oyun bile oynayamıyorum zarar veririm korkusuyla. Bilgisayar sanki hayatımın en önemli şeyiymiş gibi davranıyorum. Ellerime krem süremiyorum. Ellerimi sürekli yıkıyorum. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, Allah kimseye psikolojik bir sıkıntı vermesin, amin.
Son düzenleyen: Moderatör: