BurakkCan Centipat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 23 24 Mart 2020 #1 Bilgisayar ile PS4 aynı masada yakın mesafede dursa veya çalışsa bir birine herhangi bir şekilde zarar verir mi? Lütfen cevaplayın.
Bilgisayar ile PS4 aynı masada yakın mesafede dursa veya çalışsa bir birine herhangi bir şekilde zarar verir mi? Lütfen cevaplayın.
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Mart 2020 #2 BurakkCan dedi: Bilgisayar ile PS4 aynı masada yakın mesafede dursa veya çalışsa bir birine herhangi bir şekilde zarar verir mi? Lütfen cevaplayın. Genişletmek için tıkla... Evet, birbirlerini döverler. Şaka bir yana, aralarında ısınan varsa fazla yakın durmamasını tavsiye ederim. Son düzenleme: 24 Mart 2020
BurakkCan dedi: Bilgisayar ile PS4 aynı masada yakın mesafede dursa veya çalışsa bir birine herhangi bir şekilde zarar verir mi? Lütfen cevaplayın. Genişletmek için tıkla... Evet, birbirlerini döverler. Şaka bir yana, aralarında ısınan varsa fazla yakın durmamasını tavsiye ederim.
BurakkCan Centipat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 23 24 Mart 2020 #3 181272 dedi: Evet, birbirlerini döverler. Şaka bir yana, aralarında ısınan varsa fazla yakın koymamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle diyim biri masanın sağında diğeri ise masanın solunda ikiside çalışıyor böyle bir durumda bir sorun olurmu ? Şu nedenden sordum bir ara telefonları bilgisayara yaklaştırmayın iki cihazda bir birine zarar veriyor diye duymuştum ondan böyle bir konu açtım.
181272 dedi: Evet, birbirlerini döverler. Şaka bir yana, aralarında ısınan varsa fazla yakın koymamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle diyim biri masanın sağında diğeri ise masanın solunda ikiside çalışıyor böyle bir durumda bir sorun olurmu ? Şu nedenden sordum bir ara telefonları bilgisayara yaklaştırmayın iki cihazda bir birine zarar veriyor diye duymuştum ondan böyle bir konu açtım.
1 181272 Kilopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Mart 2020 #4 BurakkCan dedi: Yani şöyle diyim biri masanın sağında diğeri ise masanın solunda ikiside çalışıyor böyle bir durumda bir sorun olurmu ? Şu nedenden sordum bir ara telefonları bilgisayara yaklaştırmayın iki cihazda bir birine zarar veriyor diye duymuştum ondan böyle bir konu açtım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama masanın da en ufak sarsıntı veya darbe görmesi durumunda ikisinin de diskini tehlikeye atabilir.
BurakkCan dedi: Yani şöyle diyim biri masanın sağında diğeri ise masanın solunda ikiside çalışıyor böyle bir durumda bir sorun olurmu ? Şu nedenden sordum bir ara telefonları bilgisayara yaklaştırmayın iki cihazda bir birine zarar veriyor diye duymuştum ondan böyle bir konu açtım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama masanın da en ufak sarsıntı veya darbe görmesi durumunda ikisinin de diskini tehlikeye atabilir.
LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #5 BurakkCan dedi: Yani şöyle diyim biri masanın sağında diğeri ise masanın solunda ikiside çalışıyor böyle bir durumda bir sorun olurmu ? Şu nedenden sordum bir ara telefonları bilgisayara yaklaştırmayın iki cihazda bir birine zarar veriyor diye duymuştum ondan böyle bir konu açtım. Genişletmek için tıkla... Xbox, PlayStation ve Bilgisayarım aynı masada 2013 ten beri aynı masada duruyor hiç bir sıkıntı yaşamadım
BurakkCan dedi: Yani şöyle diyim biri masanın sağında diğeri ise masanın solunda ikiside çalışıyor böyle bir durumda bir sorun olurmu ? Şu nedenden sordum bir ara telefonları bilgisayara yaklaştırmayın iki cihazda bir birine zarar veriyor diye duymuştum ondan böyle bir konu açtım. Genişletmek için tıkla... Xbox, PlayStation ve Bilgisayarım aynı masada 2013 ten beri aynı masada duruyor hiç bir sıkıntı yaşamadım
MarcusKane Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 1.335 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Strix X570-F | R7 5800X | 32GB 3200 Ram | RTX 3070ti Suprim X Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Tasarım 24 Mart 2020 #7 Birileri kafanızı karıştırmış olmalı. Öyle şey mi olur yahu?
BurakkCan Centipat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 23 24 Mart 2020 #8 Bu durum çok akıllıma takılıyordu sayenizde şüphem felan kalmadı. çok sağolun zaman ayırıp cevapladınız için.
Bu durum çok akıllıma takılıyordu sayenizde şüphem felan kalmadı. çok sağolun zaman ayırıp cevapladınız için.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.263 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 25 Mart 2020 #9 Kablosuz olarak kullandığın cihazlardan belki olabilir. Sinyal kirliliği olabilir desem, doğruluk payı var. Ama 2 cihaz kirlilik yapacağını sanmam.
Kablosuz olarak kullandığın cihazlardan belki olabilir. Sinyal kirliliği olabilir desem, doğruluk payı var. Ama 2 cihaz kirlilik yapacağını sanmam.