Bilgisayar ilk açıldığında çok ses yapıyor

enesxp30

Femtopat
Katılım
7 Ağustos 2021
Mesajlar
134
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bilgisayarı sabah açtığımda bayağı bir ses çıkarıyor, 50 sn sonra düzeliyor. Acaba sıkıntı nedir?
 
Babanızdan garantiye vermesini isteyin.

Hocam garanti tamamen ücretsiz değil mi?
Hocam aile bireyinizin veya akraba bireyinizin aramasını söyleyin. Onlara ne sorununun olduğu gibi şeyleri söyleyin ve gerisi kimse söylediyseniz o halleşecektir elbet.

Teşekkürler hocam peki diyelim garantiye verdik tamamen ücretsizmi olacak mı?
 
Hocam garanti tamamen ücretsiz değil mi?


Teşekkürler hocam peki diyelim garantiye verdik tamamen ücretsizmi olacak mı?
Hocam duruma bağlı. Eğer kalitesiz bir yer ise büyük ihtimalle “Kullanıcı Hatası” diyip geçiştirecektir. Ama kaliteli bir yer ise büyük ihtimalle bedavaya yapacaklardır.
 
Hocam Zeiron Next X50 I3-4160 3,60ghz 8gb 120gb + 500gb 2gb 21.5" Masaüstü Pc Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şu PC aldım ama PC kapattım 2 dk bekledim tekrar açtığımda ses ortadan kalkıyor anca sabah çıkıyor ses.
Hocam Trendyol konusunda emin değilim. Ama ilgileneceklerdir büyük ihtimalle. Trendyol başvurmanız veya satıcıya başvurmanız çok iyi olacaktır.

Edit : Çözüm olarak işaretlediğin için çok teşekkür ederim : ).
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı