Bilgisayar ilk açıldığında internete girmiyor

zxcasdqweqw

Hectopat
Daha fazla  
İlk aldığımdan beri bu problem var alalı çok olmadı zaten. Şu anda virüs vesaire yüzünden toplattığım adama götüremiyorum. İlk açıldığında çok yavaş bir internet oluyor. YouTube'a giriyorum video kapak fotoğrafları yüklenmiyor hiçbir şey izleyemiyorum Steam ağına bağlanamıyorum. Sonra ne bileyim kabloyu takıp çıkartıyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum sorun çözülüyor ama şu aralar sinirlendiriyor. Eskiden buraya yazmıştım bu sorunu bir arkadaş modemin IP atamakta gecikiyor olabilir demişti el ile IP ata dedi dediği şekilde yaptım ama bir işe yaramadı. O ilk açılıştan sonra başka sıkıntı çekmiyorum. Arkadaş donanım aygıtlarına gir orada bağdaştırıcılara güncelle falan de dedi yaptım bir şey değişmedi. Aranızda bu tür işlerden anlayan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.
İşe yarar mı bilmem ama anakart ve işlemcim aşağıda:
ASUS Prime H310M-F r2.0.
i5 9400F.

Sistemin bios unu güncelle ve güncel olmayan sürücüleri güncellemeyi dene özellikle bağdaştırıcı ile ilgili olan sürücüleri fakat işe yaramazsa ve bilgisayar yeni ise format atmayı deneyebilirsin belki donanımsal bir sorun yoktur eğer donanımsal bir sorun var sa bunu anca toplattığın kişi çözebilir.

Merhaba bende yaklaşık 3 senedir bu hatadan muzdarip bir kullanıcıyım, yeri geldi sürücüleri güncelledim yeri geldi komple format attım, Ethernet kablomu değiştirdim, hatta modemimi bile değiştirdim hiçbiri fayda etmedi bende uğraşmayı bıraktım, problem şu an saçma bir şekilde düzeldi ve benim tespit ettiğim şey şu, ben bu hatayı aldığım süre zarfında 3.5mm jak ile bağladığım SteelSeries marka kulaklığımı kullanıyordum son 1 haftadır USB Doungle'lı Wireless bir kulaklığa geçtim ve 1 haftadır her bilgisayarı açtığımda sorunsuz bir şekilde direk internete bağlanabiliyorum, biliyorum bana da çok saçma geliyor ancak somut olarak tespit edebildiğim tek şey bu umarım bir faydası olur.

Anakart ASUS B250M-K.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı