Windows 10 kullanılır mı?

yldzmhmmd

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, ben şu an Windows 11 kullanıyorum ama sistemimde kasmalar oluyor, oyunlarda FPS etkisi oluyor. Windows 10'a geçmek istiyorum ama kararsızım, geçince başıma neler gelebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Güncellemesi gelmez.

Sistemin uyumsuz ve driver sorunu yaşıyosan windows10 kullanman gerekir zaten. Ben 2 bilgisayarımda da Windows 11 kullanabiliyorken geçiş yapmadım. Niye Windows XP ye geri dönecekmişsiniz gibi üzüldünüz onu anlamadım. 11 kullanınca ne oluyor ki ?

Selamlar, ben şu an Windows 11 kullanıyorum ama sistemimde kasmalar oluyor, oyunlarda FPS etkisi oluyor. Windows 10'a geçmek istiyorum ama kararsızım, geçince başıma neler gelebilir?

Bende de 11 laglıydı biraz hantaldı. Görünüşten ödem verip 10 geçtim ama superlite geçtim. Tek sorunum Single Language ve hafif sürüm olduğu için çeviriler sıkıntılı. Haricinde pek de sorunum yok. Fakat sırf FPS için bence çok gerek yok. Ben zaten bir öğlen 20 dakikam var bir de zaten eve 9 da geldin işten. Şunun şurada kaç saat var. Ne işime yarayacak güncelleme benim. Aç tarayıcıyı 2 video izle kapat yani. Virüs yiyecek adamda değilim yani eğer böyle çok donuyorsa, kendine güveniyorsan geçebilirsin. Ama kalman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı