Talhaower Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, klavyeye kahve döktüm. Bilgisayar açılırken direkt BIOS ekranına atıyor. Klavyeyi değiştirdim yeni klavye taktım ama yine de aynı hatayı alıyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, klavyeye kahve döktüm. Bilgisayar açılırken direkt BIOS ekranına atıyor. Klavyeyi değiştirdim yeni klavye taktım ama yine de aynı hatayı alıyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 4 Nisan 2023 #2 BIOS ayarlarından HDD veya SSD'nizi ilk sıraya almanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Talhaower Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #3 324720 dedi: BIOS ayarlarından HDD veya SSD'nizi ilk sıraya almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... UEFI bois Utility Advanced bölümündeyim nereden almam gerekiyor. Artı 0 Eksi
324720 dedi: BIOS ayarlarından HDD veya SSD'nizi ilk sıraya almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... UEFI bois Utility Advanced bölümündeyim nereden almam gerekiyor.
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 4 Nisan 2023 #4 Talhaower dedi: UEFI bois Utility Advanced bölümündeyim nereden almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakart modelinizi ve BIOS sürümünüzü yazar mısınız? Normalde "Boot" ayarlarında olur. Artı 0 Eksi
Talhaower dedi: UEFI bois Utility Advanced bölümündeyim nereden almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anakart modelinizi ve BIOS sürümünüzü yazar mısınız? Normalde "Boot" ayarlarında olur.