Bilgisayar ilk açılırken DRAM ve VGA ışıklarının yanması

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün akşam sistemi montaj yaptım fakat bilgisayar ilk açıldığında yukarıda belirttiğim ışıklar yanıp sönüyor. Elimde HDMI kablosu olduğu için görüntü alamıyorum. Bu bir sorun mudur? (Sürekli yanmıyor ilk açılışta sadece yanıp sönüyor.)

Konuyu açtığımı unutmuştum :). Artık görüntü alabiliyorum DRAM ışığı yanmıyor fakat hala ilk açılışta VGA biraz yanıp sönüyor bu sırada görüntü geç geliyor ekrana. Acaba sorun var mı ?

GTX 1060
I5 6500
B150 Gaming M3

Sistem özelliklerini paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Bu şekilde biraz zar atmaya benziyor.
Merhaba, aynı sorun bende de var. Bilgisayar ilk açılırken önce dram ışığı yanıyor 2-3 saniye sonra sönüyor ve VGA ışığı yanıyor 3-5 saniye sonra oda sönüyor ve bilgisayar açılıyor. Hatta bazen VGA ışığı yanık kalıyor ekrana görüntü gelmiyor ve bilgisayarın Bios'unu sıfırlamak zorunda kalıyorum. Bu sorun yüzünden yeni PSU aldım güç yetmiyordur diye fakat sorun hala devam ediyor. Rahatsız edici bir durum haftada bir Bios sıfırlıyorum. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir ? Ekran kartını değiştirdim eski ekran kartımda da aynı sorun yeni ekran kartımda da...

Sistemim;
AMD Phenom II X4 955 3,2 GHZ
Msi 970a gaming pro carbon
1 Adet8GB DDR3 Gskill F3-1600C9S-8GXM
1 Adet 2GB DDR3 Gskill F3-128000CL6D-4GBPI
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı