Bilgisayar internete bağlanmıyor

Programlar sıkıntı çıkartabiliyor. En iyi ve güncel yükleme el ile olanıdır. Yine tekrar ediyorum ki bazen hata verebiliyor.
Ben bir hata ile karşılaşmadım. Arkaplanda benim görmediğim bir hata oluşmuşsa orasını bilemem. Windows 10'a geçtim sorunları çözdüm :) .

Start menüye tıkla ve şunu yaz ''dxdiag''

Ardından enter a bas. Resim 1'deki uyarı gelince ''Evet''e bas. Ardından resim 2 deki işaretlediğim yer anakartının modelidir. Bu modele göre telefon yahut imkanın varsa başka bir cihazdan siteye gireceksin. Sitede support ya da driver gibi bir başlık göreceksin. O başlıktan ''ethernet'' yazan sürücüyü bulup manuel olarak indireceksin. Ardından kurulumu yaptığında internetin gelecektir.

Hele bir interneti ayarlasın da 8 Gb programı öyle indirsin :D

Ağ denetleyicisinin Realtek olduğu kanaatine nereden vardınız çok merak ettim hocam :D
Anakartınızın üzerinde Rev diye bir şey yazılı olur onun yanında da rakam olur 1.0 falan gibi. Orda ne yazıyor söyleyin. Bu arada anakartınızın markası Gigabyte değil mi?
Haa isimler karıştı 🤣. Konuyu açan arkadaşı siz zannettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı