Çözüldü Bilgisayar internete bağlı fakat internet yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feitanq11

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Thin GF63 12VE-083XTR
Meslek
Öğrenci
Bilgisayara internet bağlı ama internet yok diyor. Diğer cihazlarda sorun yok. Kabloyla da aynı sorun mevcut. Wi-Fi sürücüleri güncel. Modem arayüzünde cihaz bağlı bile gözükmüyor.
Bu konudaki denileni de yaptım ilk komuttan sonra failed veriyor fotoğrafını aşağı bıraktım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 150818.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 248
Çözüm
Her cihaza farklı IP girişi yaptıktan sonra denediniz mi? Çakışma olabilir.

Ayrıca bulunduğunuz yerde Wi-Fi yükseltici gibi cihazlar varsa; onları devre dışı bıraktıktan sonra tekrar deneyin.
aynı sorun bende de oluyor birkaç dakika bekleyince düzeliyor veya direkt pcyi yeniden başlatınca düzeliyor kalıcı çözüm bilmiyorum malesef

Ayrıca bulunduğunuz yerde Wi-Fi yükseltici gibi cihazlar varsa; onları devre dışı bıraktıktan sonra tekrar deneyin.

Çözüm
VPN kurdun mu daha önce?

VPN kurup sildiysen ondan dolayıdır.

Aynı sorun bende de oluyor birkaç dakika bekleyince düzeliyor veya direkt PC'yi yeniden başlatınca düzeliyor kalıcı çözüm bilmiyorum maalesef.

Geçmiyor hocam.

Nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz?

VPN kurdun mu daha önce?

VPN kurup sildiysen ondan dolayıdır.
Hayır.

Teşekkürler hocam IP'den kaynaklıymış şuan bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…