Bilgisayar işlemcinin ekran kartını mı kullanıyor?

Webrix

Hectopat
DxDiag'da işlemcinin ekran kartı ekran bölümünde yer alıyor fakat içindeki harici ekran kartı oluşturucu bölümünde yer alıyor bu normal mi? Benim bildiğim böyle olmaması gerekiyor.

DxDiag'da işlemcinin ekran kartı ekran bölümünde yer alıyor fakat içindeki harici ekran kartı oluşturucu bölümünde yer alıyor bu normal mi? Benim bildiğim böyle olmaması gerekiyor.
Laptoplarda böyle olması gerekiyor. Laptop boştayken, şarja takılı değilken, düşük GPU kullanımı gerektiren multi medya uygulamalarında işlemci içindeki dahili GPU'yu kullanır. Oyun oynarken ise harici GPU'u kullanır. DxDiag'da da tam anlattığın gibi görünür.

Fakat hem arkadaşlarımın sistelmerinden hem de benchmarktan baktığıma göre ben biraz daha düşük FPS alıyorum oyunlarda bunun nedeni nedir?

Fakat hem arkadaşlarımın sistelmerinden hem de benchmarktan baktığıma göre ben biraz daha düşük FPS alıyorum oyunlarda bunun nedeni nedir?

Bir sürü etkeni var bunun, ekran kartının TDP değerleri farklıdır işlemci farklıdır, RAM'ler Dual channeldır vs. düz bu şekilde anlayamayız yani daha sisteminizi bilmiyoruz.

Ekran kartı modeli ya 700M ya da 800M serilerinden benimkinden daha düşük ve işlemcileri i5 3. veya 4. nesil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı