Aula F87 SpaceCrystal Switch alınır mı?

• Konuyu başlatan UruxUs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 51
Bütçe
1800 TL max

UruxUs

Hectopat
Daha fazla  
Aula F87'nin Pro ve düz modelleri var ama kimi yerde düz model kablolu vb. diye geçiyor. Bu linkteki Aula F87 kablosuz gözüküyor. Hiçbir yerde videosunu göremediğim switch ve keycaps kombinasyonunu kullanıyor. Ayrıca Aula Türkiye sayfasında bu model olsa da AulaStar'da (orijinal sayfa olması lazım) bu modeli göremedim. Switch'lerinin sesini merak ediyorum. Düz Aula F87 modelleriyle ilgili 1-2 tane, sıkıntısı olduğu hakkında yazı görmüştüm. Kafam karışık. Alan eden oldu mu hiç? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Eğer alınmaz derseniz 1800 TL'yi geçmeyecek şekilde mümkünse Hepsiburada üzerinden klavye önerebilir misiniz? Tercihen tactile switch.

İlgili videoyu buldum, aynı switch Space Gold olarak da geçiyormuş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Aula F87'nin Pro ve düz modelleri var ama kimi yerde düz model kablolu vb. diye geçiyor. Bu linkteki Aula F87 kablosuz gözüküyor. Hiçbir yerde videosunu göremediğim switch ve keycaps kombinasyonunu kullanıyor. Ayrıca Aula Türkiye sayfasında bu model olsa da AulaStar'da (orijinal sayfa olması lazım) bu modeli göremedim. Switch'lerinin sesini merak ediyorum. Düz Aula F87 modelleriyle ilgili 1-2 tane, sıkıntısı olduğu hakkında yazı görmüştüm. Kafam karışık. Alan eden oldu mu hiç? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Eğer alınmaz derseniz 1800 TL'yi geçmeyecek şekilde mümkünse Hepsiburada üzerinden klavye önerebilir misiniz? Tercihen tactile switch.

İlgili videoyu buldum, aynı switch Space Gold olarak da geçiyormuş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pro yada düz model yazmasına çok takılma. Linkteki açıklamada kablosuz var diyorsa vardır. O bütçede en iyi klavye olur alabileceklerin arasında.

Bu bütçede önerebileceğiniz tactile switch kullanan bir klavye var mıdır hocam?
Tactile switch çok seçenek yok hocam maalesef, hatta düşününce aklıma hiç gelmedi neredeyse. Tekrar bir göz atarım tactile switchli model var mı diye. Ama yoksa son çare olarak bu f87 yi alıp yanına da uyguna gelsin diye aliexpressten yada ikinci el sitelerinden falan tactile switch alırsın eline para geçince. Yada f87 nin stok switchlerini satıp onun yerine de alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı