Bilgisayar istediğimde açılmıyor

oferhat

Centipat
Katılım
3 Temmuz 2019
Mesajlar
71
Geçen gün bilgisayarımı kapattım. Ertesi gün açmak istediğimde açılmadı bayağı bı uğraştım ama yine de açılmadı. Ertesi gün akşam açmak istediğimde açıldı, kapattım fakat yine açılmadı. Sadece akşamdan akşama açılıyor, sizce neden kaynaklı? Power düğmesine bastığımda tepki vermiyor veya fan dönüyor, kapanıyor 1 kere.
 
Bu hatayı almadan önce bilgisayarı düğmesinden kapatmıştım. Power baya bı eski model falan yazmıyor
Statik elektrik birikmiş olabilir.
Şuradaki adımları uygulayabilir misin?
Denemiştim bunu
Kasayı sallayıp çalıştırmayı dener misiniz?

Kısa devreyle çalıştığını düşünüyorum.
kasada güç varken mı saklayım?
Beyler çözümünü bilen yok mu bunun ya
 
Son düzenleme:
Geçen gün bilgisayarımı kapattım. Ertesi gün açmak istediğimde açılmadı bayağı bir uğraştım ama yine de açılmadı. Ertesi gün akşam açmak istediğimde açıldı, kapattım fakat yine açılmadı. Sadece akşamdan akşama açılıyor, sizce neden kaynaklı? Power düğmesine bastığımda tepki vermiyor veya fan dönüyor, kapanıyor 1 kere.

Hocam ayni sorunu suanda ben de yasiyorum, soruna cozum bulabildeyseniz beni de bilgilendirebilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı