Çözüldü Bilgisayar kablosuz ağı görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zaraki_Kenpachi

Centipat
Daha fazla  
Dün kullanırken herhangi bir sorun yoktu, akşam kapatıp sabah açınca bilgisayarın kablosuz ağı görmediğini fark ettim. Ağ sıfırlama yaptım ama bir faydası olmadı. Sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Ethernet kablosu bulup internete bağlandım. Acer resmi sitesinden WiFi sürücüsünü indirip kurdum ama durum değişmedi. Aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster diyip sürücü kurulum ekranının üstünde yazan RZ616'lı şeyi bulup bakayım dedim aygıt bilgisayara takılı değil yazıyor

Dosya Ekleri

• IMG20250921133205.jpg
    IMG20250921133205.jpg
    316,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG20250921133231.jpg
    IMG20250921133231.jpg
    316,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG20250921145034.jpg
    IMG20250921145034.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG20250921145249.jpg
    IMG20250921145249.jpg
    342,1 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Çözüm
O model Wifi en güncel Win 10 sürümünde sorun olmaması gerek aslında. Muhtenelen OS güncel değildi. Bu sizin sorumluluğunuzda. Her zaman en güncel OS kullanın. Win update sık sık kontorol edin isteğe bağlı olanlar dahil.

Sistemini detaylıca belirt.
Hocam ilgilendiğin için sağol, ben 2-3 tane farklı Windows 10 daha kurdum bu arada, hepsinde aynı sorun oldu. Ben de mecbur hiç sevmesem de tekrar Windows 11 kurdum. Şimdi program falan yüklüyorum, ilerde alışırım herhalde. Tekrardan sağol 👍
Bilgisayara takılı olan Wi-Fi kartını çıkartıp uçlarını silgi ile temizlemeyi dene.

Bilgisayarı 25.01.2024'te sipariş vermişim, 2 seneyi doldurmamış. Donanımsal bir durum varsa ben laptopu açınca garantiye bir şey olur mu acaba?

Bu arada sistem geri yükleme yaptım yine düzelmedi.

Donanımsal sorun var. Kasayı açıp bakmak gerek. Ya sarsılmış ya da sorun olmuş yenisi ile değişmen gerek. Ya da harici Wi-Fi alacaksınız.

Hocam işletim sistemi Windows 10'du, format atıp 11 yükledim düzeldi ama 11 de saçma sapan hatalar verdi. Birlikte aç yaptığım zaman bilgisayar kilitleniyordu mesela. Ben de biraz önce tekrar Windows 10'a döndüm ve sürpriz yine kablosuz ağ yok. Acer sitesinden sürücüsünü falan indirdim ama faydası olmadı. Donanım hariç nasıl bir sorun olabilir ki?

Hocam işletim sistemi Windows 10'du, format atıp 11 yükledim düzeldi.
O model Wifi en güncel Win 10 sürümünde sorun olmaması gerek aslında. Muhtenelen OS güncel değildi. Bu sizin sorumluluğunuzda. Her zaman en güncel OS kullanın. Win update sık sık kontorol edin isteğe bağlı olanlar dahil.
11 de saçma sapan hatalar verdi. Birlikte aç yaptığım zaman bilgisayar kilitleniyordu mesela. Ben de biraz önce tekrar Windows 10'a döndüm ve sürpriz yine kablosuz ağ yok. Acer sitesinden sürücüsünü falan indirdim ama faydası olmadı. Donanım hariç nasıl bir sorun olabilir ki?

Hocam ilgilendiğin için sağol, ben 2-3 tane farklı Windows 10 daha kurdum bu arada, hepsinde aynı sorun oldu. Ben de mecbur hiç sevmesem de tekrar Windows 11 kurdum. Şimdi program falan yüklüyorum, ilerde alışırım herhalde. Tekrardan sağol 👍

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı