Laptopun üzerinde tuşa basıp kapatıyorsan uyku moduna alıyor olabilir. Güç seçenekleri ayarlarından ayarlayabilirsiniz.Arkadaşlar saçma gelebilir ama örnek vererek açıklayayım.
Mesela dün gece 23.20 de kapattım. Bugün 12.30 da açayım dedim şarjını taktım ama kapağı açar açmaz açılıyor.
Normalde böyle olmazdı yanlış falan mı kapatıyorum?
Laptoplarda bu olay normal diye biliyorum.Arkadaşlar saçma gelebilir ama örnek vererek açıklayayım.
Mesela dün gece 23.20 de kapattım. Bugün 12.30 da açayım dedim şarjını taktım ama kapağı açar açmaz açılıyor.
Hazırda bekletme modu açık olabilir bir kontrol edin.
Uyku moduna alıyor olabilir misin?
Laptopun üzerinde tuşa basıp kapatıyorsan uyku moduna alıyor olabilir. Güç seçenekleri ayarlarından ayarlayabilirsiniz.Arkadaşlar saçma gelebilir ama örnek vererek açıklayayım.
Laptopun üzerinde tuşa basıp kapatıyorsan uyku moduna alıyor olabilir. Güç seçenekleri ayarlarından ayarlayabilirsiniz.
Kapatıyorum ama tuşuna uzun basarak.
Bu gece bir de normal kapatacağım.
O nasıl olacak. Hem gece boyu açık kalsa performans açısından yavaş olmaz mı?
Kullandığınız Laptop'un markası nedir? Eğer Lenovo ise bir tane uygulama var oradan da ayarlayabilirsin.Öyle yapıyorum sanırım kullanmayı bilmiyormuşum.
Laptopun üzerinde tuşa basıp kapatıyorsan uyku moduna alıyor olabilir. Güç seçenekleri ayarlarından ayarlayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.