Hocam kız falan değil de dilde iyi olduğum için geçicem ama okul sıkıntı çıkarır mı onu bilemedim.Genelde dil sınıflarında güzel kızlar oluyor diye geçiş isteniyor ama kızlar geçici sonuçta elinde bir avuç pişmanlık kalır.
Eğer kızlardan hariç bir sebepten geçiceksen ömür boyu yapacağın mesleği kafanda canlandırdıysan risk alıp geç.
Hocam kız falan değil de dilde iyi olduğum için geçeceğim ama okul sıkıntı çıkarır mı onu bilemedim.
Merhaba evet şimdi üniversite 1.sınıfımMerhaba yazdığınız cevap üzerinden bir kaç yıl geçmiş. Acaba ne seçtiniz bende şu an aynı durumdayım ve kararsızım yardımcı olur musunuz?
Merhaba evet şimdi üniversite 1.sınıfımaçıkçası ben 12.sınıfta dil sınıfına geçtim ve OBP'mi yükselttim, sonra 1 sene mezuna kaldım ve eşit ağırlıktan sınava girdim ama istediğim bir bölümü az farkla kaçırınca 8.000 civarı dil sıralamamı kullanıp İstanbul Üniversitesi Amerikan edebiyatı bölümünü seçtim. Öğretmen olmayı düşünüyorum atanamama riski olsa bile. Üniversitemden ve bölümümden memnunum açıkçası ama özel sektörde iş imkanı sayısaldan az olabilir bunu bilmelisiniz. Onun dışında dil konusunda iyiyseniz hiç zorlanmaz ve alışırsınız. Ben 12.sınıfta geçmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.