Çözüldü Bilgisayar kapalıyken ekipman ışığı açık kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetfavsar44

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 1 hafta önceye kadar böyle bir sorun yaşamıyordum bir anda oldu ve BIOS da charging USB devices in Power state S5 disabled ve hızlı başlatma seçeneği kapalı olmasına rağmen böyle oluyor.

Windows güç ayarlarından da kapattın mı hızlı başlatma seçeneğini? Eğer kapattıysan ilginç bir durum. Hem BIOS'tan kapalı hem Windows'tan.

Bundan 1 hafta önceye kadar böyle bir sorun yaşamıyordum bir anda oldu ve BIOS da charging USB devices in Power state S5 disabled ve hızlı başlatma seçeneği kapalı olmasına rağmen böyle oluyor.

Bilgisayarı kapattıktan sonra 10 saniye bekleyip şalteri kapat. Ben öyle yapıyorum.

Hocam güç kaynağının şalterini kapatın ışıklar sönecektir.

Evet biliyorum her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Bilgisayar masanin altinda.

Windows güç ayarlarından da kapattın mı hızlı başlatma seçeneğini? Eğer kapattıysan ilginç bir durum. Hem BIOS'tan kapalı hem Windows'tan.

Evet güç ayarlarından kapattım.

BIOS üzerinden ErP açın.

Nereden açılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…