Bilgisayar kapalıyken klavye ışığını açmak

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar, Gamepower RGB kullanıyorum. PC'yi kapatınca ışıkları da kapanıyor ama mouse ışıkları kapanmıyor. Ben de RGB aşığı olduğum için PC kapalı olsa bile klavyenin yanmasını istiyorum. Bunu nasıl ayarlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Gamepower RGB kullanıyorum. PC'yi kapatınca ışıkları da kapanıyor ama mouse ışıkları kapanmıyor. Ben de RGB aşığı olduğum için PC kapalı olsa bile klavyenin yanmasını istiyorum. Bunu nasıl ayarlarım?
Öyle bir şey duymuştum. Galiba usb 'yi anakarta takarsan ışıkları yanarmış. Ama emin değilim.

Mouse ışıkları yanar zaten. Klavye ışıklarını açmanın yolu yok diye biliyorum. Mouse ışıklarını kapatmak isterseniz BIOS ayarlarından EuP Ready seçeneğini kapatın. Klavye ışıkları yansa yansa bu seçenek açık olursa yanardı diye düşünüyorum. Ancak mouse ışığı yandığı için bu seçeneğin zaten açık olduğunu varsayıyorum.

bende garip birşey yapıyorum şarj aletinin başlığına takınca yanyor xD

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı