Merhaba. Bugün bilgisayarın yanına geldiğimde kasanın içinde sarı ışık yandığını fark ettim. Sistem tamamen kapalı Power ışığı, fanlar her şey kapalı fakat kasanın içinde sarı ışık yanıyor. Yanması normal midir? Neden yanıyor olabilir? Sıkıntı çıkarır mı?
Bende de yanıyor, yanılmıyorsam Anakart'ın çalıştığının bir göstergesi diye biliyorum. Arkadaki güç butonunu kapatırsan o da birkaç saniye içinde sönecektir zaten.
Merhaba. Bugün bilgisayarın yanına geldiğimde kasanın içinde sarı ışık yandığını fark ettim. Sistem tamamen kapalı Power ışığı, fanlar her şey kapalı fakat kasanın içinde sarı ışık yanıyor. Yanması normal midir? Neden yanıyor olabilir? Sıkıntı çıkarır mı?
Anakarta göre değişmekle birlikte, BIOS altından ERP seçeneğini Enabled yaparsanız, sisteminizi kapattığınızda %1'lik kalan enerjiyi de kesmiş olursunuz. ERP'yi açıp kaydettikten sonra bir daha dener misiniz?