Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 24 Nisan 2022 #21 sennayrton dedi: Laptoplar bu gibi meseleler için. Telefondan acı çekeceğine laptop daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Laptop masaüstünün verdiği performansı aynı paraya veremez.
sennayrton dedi: Laptoplar bu gibi meseleler için. Telefondan acı çekeceğine laptop daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Laptop masaüstünün verdiği performansı aynı paraya veremez.
SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #22 sennayrton dedi: Laptoplar bu gibi meseleler için. Telefondan acı çekeceğine laptop daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki laptop alacak parayı sen transfer edeceksen arkadaşa neden olmasın? Asitadam dedi: Laptop masaüstünün verdiği performansı aynı paraya veremez. Genişletmek için tıkla... + 2-3 seferlik için para boşa verilmez
sennayrton dedi: Laptoplar bu gibi meseleler için. Telefondan acı çekeceğine laptop daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki laptop alacak parayı sen transfer edeceksen arkadaşa neden olmasın? Asitadam dedi: Laptop masaüstünün verdiği performansı aynı paraya veremez. Genişletmek için tıkla... + 2-3 seferlik için para boşa verilmez
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #23 Asitadam dedi: Laptop masaüstünün verdiği performansı aynı paraya veremez. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ama mobilden iyidir diye düşünüyorum. SquaT dedi: Peki laptop alacak parayı sen transfer edeceksen arkadaşa neden olmasın? + 2-3 seferlik için para boşa verilmez Genişletmek için tıkla... Ben sadece tavsiye verdim.
Asitadam dedi: Laptop masaüstünün verdiği performansı aynı paraya veremez. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum ama mobilden iyidir diye düşünüyorum. SquaT dedi: Peki laptop alacak parayı sen transfer edeceksen arkadaşa neden olmasın? + 2-3 seferlik için para boşa verilmez Genişletmek için tıkla... Ben sadece tavsiye verdim.