XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.849 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Bugün bilgisayarımı açarken çok kısa süre ışıkları gözüktü ve aniden kapandı. Sabahtan beri açmaya uğraşıyorum açamıyorum. Sistem bayağı eski yenilemeyi düşünüyordum ömrünün bitmesiyle ilgili bir şey olabilir mi?
Bugün bilgisayarımı açarken çok kısa süre ışıkları gözüktü ve aniden kapandı. Sabahtan beri açmaya uğraşıyorum açamıyorum. Sistem bayağı eski yenilemeyi düşünüyordum ömrünün bitmesiyle ilgili bir şey olabilir mi?
phobiasec Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Diğer parçalarında bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsan, PSU'yu kontrol edebilirsin. Ya da bilgisayarı güce bağladığın prizi/çoklu prizi. Artı 0 Eksi
Diğer parçalarında bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsan, PSU'yu kontrol edebilirsin. Ya da bilgisayarı güce bağladığın prizi/çoklu prizi.
bananaguy Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 Büyük ihtimal güç kaynağınızda sıkıntı var veya anakartınızda sıkıntı var ikisinide kontrol etmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimal güç kaynağınızda sıkıntı var veya anakartınızda sıkıntı var ikisinide kontrol etmenizi öneririm.
KS KS XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.849 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #4 phobiasec dedi: Diğer parçalarında bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsan, PSU'yu kontrol edebilirsin. Ya da bilgisayarı güce bağladığın prizi/çoklu prizi. Genişletmek için tıkla... Evde başka çoklu priz olmadığından deneyemedim ama bodozlama duvardaki prize takınca sigorta attı. Artı 0 Eksi
phobiasec dedi: Diğer parçalarında bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsan, PSU'yu kontrol edebilirsin. Ya da bilgisayarı güce bağladığın prizi/çoklu prizi. Genişletmek için tıkla... Evde başka çoklu priz olmadığından deneyemedim ama bodozlama duvardaki prize takınca sigorta attı.