Çözüldü Bilgisayar kapandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CasualUser

Hectopat
Gece yükleme yapmak için bilgisayarı açık bıraktım, sabah baktığımda bilgisayar kapalıydı. Windows güncelleme yaptığındandır dedim ama AMD bana bildirimler kısmından bilgisayarın beklenmeyen bir sebepten dolayı kapandığını bu yüzden WattMan ayarlarlarının geri yüklendiğini söyledi. Bu ayarlar sadece bilgisayar mavi ekran veya crash vs verdiğinde sıfırlanıyor ama onları vermiş olsaydı bilgisayar kendini yeniden başlatırdı ve kapalı olan bilgisayarla değil açık ama şifre ekranıyla karşılaştığım bir bilgisayarla karşılaşırdım. Bilgisayarın neden kapandığını öğrenmemin bir yolu var mı? Muhtemelen bu yüzdendir tarzında cevaplar yazmayın direkt yazıyla görebileceğim bir yer var mı?

Çözüm
Olay görüntüleyicisinden özetlere göz atabilirsin. Böylelikle fikir sahibi olabilirsin.
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı