Adrian.Shephard Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Black Mesa Research Facility Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Merhaba. Akşam bilgisayarımla oyun oynadıktan sonra kapatıp işe gittim. Eve dönünce bir daha görüntü gelmedi bilgisayardan. Neden olmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023
Merhaba. Akşam bilgisayarımla oyun oynadıktan sonra kapatıp işe gittim. Eve dönünce bir daha görüntü gelmedi bilgisayardan. Neden olmuş olabilir?
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 Statik elektriklenme olabilir veya RAM'lerinizi cıkarın bir tanesi takıp calıstırın. Artı 0 Eksi
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.557 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 8 Kasım 2023 #3 Kasa hiç güç almıyor mu ? Pervane döner falan ama ekram gelmez gibi. Artı 0 Eksi
Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2023 #4 Valla artık ne oldu onu bilmek lazım en son ne oynadın birde pc özellikleri neler Artı 0 Eksi
bilgisayar53298 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 45 8 Kasım 2023 #5 İki kere yaşadım bir keresinde hard disk yanmıştı diğerinde ise anakart Artı 0 Eksi
KS KS Adrian.Shephard Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Black Mesa Research Facility Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #6 Asral dedi: Statik elektriklenme olabilir veya RAM'lerinizi cıkarın bir tanesi takıp calıstırın. Genişletmek için tıkla... Patrick_Yıldız dedi: Kasa hiç güç almıyor mu? Pervane döner falan ama ekram gelmez gibi. Genişletmek için tıkla... Kknksonur dedi: Vallahi artık ne oldu onu bilmek lazım en son ne oynadın bir de PC özellikleri neler. Genişletmek için tıkla... bilgisayar53298 dedi: İki kere yaşadım bir keresinde hard disk yanmıştı diğerinde ise anakart. Genişletmek için tıkla... Merhaba RAM'leri kontrol ettim çift RAM çalışmıyor maalesef bir tanesi çalışıyor sadece sorun RAM'de imiş. Artı 0 Eksi
Asral dedi: Statik elektriklenme olabilir veya RAM'lerinizi cıkarın bir tanesi takıp calıstırın. Genişletmek için tıkla... Patrick_Yıldız dedi: Kasa hiç güç almıyor mu? Pervane döner falan ama ekram gelmez gibi. Genişletmek için tıkla... Kknksonur dedi: Vallahi artık ne oldu onu bilmek lazım en son ne oynadın bir de PC özellikleri neler. Genişletmek için tıkla... bilgisayar53298 dedi: İki kere yaşadım bir keresinde hard disk yanmıştı diğerinde ise anakart. Genişletmek için tıkla... Merhaba RAM'leri kontrol ettim çift RAM çalışmıyor maalesef bir tanesi çalışıyor sadece sorun RAM'de imiş.