Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bilgisayar kapatıldığında veya yeniden başlatıldığında falan yaptığınız şeyleri, indirdiğiniz şeyleri kaydetmemeye yarayan bir şey var. Mesela internet kafelerde de kullanıyor genelde. Bunun adı nedir?
Doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bilgisayar kapatıldığında veya yeniden başlatıldığında falan yaptığınız şeyleri, indirdiğiniz şeyleri kaydetmemeye yarayan bir şey var. Mesela internet kafelerde de kullanıyor genelde. Bunun adı nedir?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 16 Ocak 2021 #2 Deep Freeze diye o işi yapan bir program var. Hatta genel olarak o işi yapan farklı programlara da aynı şeyin dendiğini duydum. Artı 0 Eksi
Deep Freeze diye o işi yapan bir program var. Hatta genel olarak o işi yapan farklı programlara da aynı şeyin dendiğini duydum.