liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2019 #1 Bilgisayarım kapandığında kulaklığımın LED ışıkları yanmayı devam ediyor. Kulaklık Model: Rampage RM-K7 Kırmızı Anakart: AsRock B450M-HDV R4.0 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2019
Bilgisayarım kapandığında kulaklığımın LED ışıkları yanmayı devam ediyor. Kulaklık Model: Rampage RM-K7 Kırmızı Anakart: AsRock B450M-HDV R4.0
Çözüm AceTeq 7 Eylül 2019 Anakartınız muhtemelen kapalıyken USB portlarına enerji veriyordur. BIOS'tan ayarı vardır eminim.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.991 Çözümler 81 Yer Başkent 7 Eylül 2019 #2 Anakartınız muhtemelen kapalıyken USB portlarına enerji veriyordur. BIOS'tan ayarı vardır eminim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2019 #3 AceTeq dedi: Anakartınız muhtemelen kapalıyken USB portlarına enerji veriyordur. BIOS'tan ayarı vardır eminim. Genişletmek için tıkla... Bende onu BIOS da arıyorum bulamadım bi Sorunu Çözdüm BIOS'da Advanced'e giriyoruz South Bridge>Deep Sleep e tıklıyoruz> Enabled in S4&S5 Yaptık mı sorun çözülüyor Son düzenleme: 8 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Anakartınız muhtemelen kapalıyken USB portlarına enerji veriyordur. BIOS'tan ayarı vardır eminim. Genişletmek için tıkla... Bende onu BIOS da arıyorum bulamadım bi Sorunu Çözdüm BIOS'da Advanced'e giriyoruz South Bridge>Deep Sleep e tıklıyoruz> Enabled in S4&S5 Yaptık mı sorun çözülüyor