Bilgisayar kapanınca tüm hesaplardan çıkış yapılıyor

h5_2255

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem
Merhaba,

Bilgisayarıma yakın zamanlar da format attım. Format sonrasında şöyle bir sıkıntı ile karşılaşıyorum. Hesabımda açık olan örnek vermek gerekirse "Skype, Outlook, Discord, Steam ve Chrome" gibi bilgisayara yüklü olan programlarım ve Chrome de bulunan hesabım kendi kendine çıkış yapıyor ve benden tekrardan sanki daha önce hiç kurulum yapmamışım gibi benden kullanıcı adı ve şifre soruyor.

Fiziksel makine de bulunan Windows'un yedeğini alıp sanal bir makine ye yükledim. 1 gün test yaptıktan sonra sanal makine de hiçbir sıkıntıya rastlamadım ve donanımsal olabileceğini düşünüp;
- BIOS pilini değiştirdim.
- Anakart güncellemesini yaptım.

Ancak herhangi bir değişiklik yapmadı. Yüklemiş olduğum sanal makine VMware ve sonuçta ne kadar eski makine de bulunan yedek dosyasını yüklemiş olsam da kendi toollarını yüklediğinden sorunu çözmüş olabilir. Aklınıza gelen bir çözüm yolunuz var mı?

CCleaner gibi Yüklü olan bir program var mı? Bilgisayar açıldığında otomatik talimat alıp verileri temizleyip çıkış yapıyor olabilir mesela benim de buna benzer olay başıma gelmişti Instagram'dan ve diğer oturumlardan çıkış yapıyordu.

Windows'ta bununla ilgili bir ayar var uygulamaların veri kaydetmesine izin vermiyor benim de başıma gelmişti ama adını tam hatırlamıyorum.

@Xtron Bilgisayarda ona benzer bir program yok kontrol ettim.
@phwoonix şimdi onu test ediyorum sonuçlarını yazarım
Ben de öyle bir şey hatırlıyorum ancak İnternette çok araştırdım ve hiç bir çözüm yolu bulamadım.
@phwoonix tekrardan aynı sıkıntı mevcut.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı