Bilgisayar kapanıp açıldıktan sonra performansı düşüyor

P4tris

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde yeni sayılabilecek bir bilgisayar var. Alalı 2 yıl olmadı.

Bazen bilgisayarı açtığımda oynadığım oyunlarda gayet iyi performans veriyor. (League of Legends, CS:GO) Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. İşim bitiyor bilgisayarı kapatıyorum. Daha sonra tekrar açmak istediğimde açıldığı zaman aynı oyunlarda donma kasma yapıyor.

Hiçbir şekilde bir parçasıyla falan uğraşmadım. Yani her şey olması gerektiği gibi. Dediğim gibi. 60- 70 FPS iken bilgisayarı kapattıktan sonra baska bır zaman tekrar açınca aynı performansı alamıyorum. 10-15 FPS civarı zor veriyor.
Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
sistem özellikleri

4 GB Ram.
CORE 2 DUO E7500 2.93 GHz. işlemci
64 bit WİNDOWS 7 ULTİMATE
ZOTAC GT 9600 1 GB 256 bit ekran kartı
sistem böyle.

eski driverları silip tekrar yükledim . FORMAT atalı çokolmadı WİNDOWS daha yeni.nasıl düzelecek yardım edin .
DDU ile ekran kartı driverları temizleyip nVidia'nın sitesinden tekrar kurun. Eğer uzun süredir format atmadıysanız (1 yıl ve üzeri) formatta atabilirsiniz
sistem özellikleri

4 GB Ram.
sistem böyle.

eski driverları silip tekrar yükledim . FORMAT atalı çokolmadı WİNDOWS daha yeni.nasıl düzelecek yardım edin ...
Bileşenleri yazar mısınız?
sistem özellikleri

4 GB Ram.
sistem böyle.

eski driverları silip tekrar yükledim . FORMAT atalı çokolmadı WİNDOWS daha yeni.nasıl düzelecek yardım edin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı