Dual Boot sonrası SSD gözükmüyor

Sendurmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600
Merhaba, 2TB SSD (Kingston SNV3S/2000GCN) 5. Boot Windows'u kurduktan sonra 5. Boot yavaş çalışmaya başladı. Normalde gayet hızlı PC, sonrasında disk check kısmı gelmeye başladı 2 kere geçerek Windows'u açtım ama yavaşlık devam etti. Sonra Windows disk checke izin verdim ve bilgisayar kendini restart attıktan sonra SSD görmemeye başladı. M.2 SSD kutusu ile bilgisayarlara taktığımda depolama kısmı gelmiyor, SSD 0 Byte gözüküyor ve disk list kısmında da gözükmüyor, sebebi ne olabilir, SSD patlamış olabilir mi?

-> Müşteriye PC kurulumu yapıyoruz programlar aynı Windows'ta çalışmadığı için 5 BOOT açtım.
-> Sadece son bootta yavaşlama başladı sonrasında SSD gitti.

Hocam ssd görmemeye başladıysa ssd gitmiş olabilir gibi geliyor aynısı laptobumda başıma gelmişti oyun yüklerken bir anda beni bios recoveryye attı ve bir daha diske erişemedim diski biçimlendirince de mi 2tb göstermiyor

Hocam SSD görmemeye başladıysa SSD gitmiş olabilir gibi geliyor aynısı laptopumda başıma gelmişti oyun yüklerken bir anda beni BIOS recoveryye attı ve bir daha diske erişemedim diski biçimlendirince de mi 2TB göstermiyor

1764849693975.png

1764849776264.png

SSD Kutusuna takınca SSD hiç gözükmüyor biçimlendirmeye tıklayınca da bir şey olmuyor doğal olarak, ama patlaması çok saçma geldi muhtemel yeni bir SSD müşteriye söyledik garanti başlatacak, öncesinde gayet sağlıklı çalışıyordu Windows disk check sonrasında gitti.

Ayrıca şimdi aynı marka farklı bir SSD'ye tekrar boot kurmaya başladım 3. deyim sıkıntı yok gibi 4.den sonra daha kurmayacağım mecbur korkutuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı