E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 5 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayar bir anda dondu ve kapatırken arkada çalışan uygulama olmamasina rağmen çalışan uygulama var dedi. Ayrıca uzun süre kapanmadı ve kapanma süresi 1 2 dakika sürdü, yardımcı olursanız sevinirim. Bu ilk defa oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021
Arkadaşlar bilgisayar bir anda dondu ve kapatırken arkada çalışan uygulama olmamasina rağmen çalışan uygulama var dedi. Ayrıca uzun süre kapanmadı ve kapanma süresi 1 2 dakika sürdü, yardımcı olursanız sevinirim. Bu ilk defa oldu.
KS KS E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 5 Eylül 2021 #11 Katan dedi: Bilgisayarı açıp dedim zaten hocam Uygun zamanda atarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam. 197823 dedi: Neredeyse her kapatacağım da aynı uyarıyı alıyorum, kapatmaya zorla gibi bir seçeneğe basınca hemen kapanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bastım, 2 3 dk civarinda kapandı ve ilk defa oldu. Katan dedi: Bilgisayarı açıp Görev Yöneticisi'nin işlemler kısmından fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20210905_190800.jpg 186 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Katan dedi: Bilgisayarı açıp dedim zaten hocam Uygun zamanda atarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam. 197823 dedi: Neredeyse her kapatacağım da aynı uyarıyı alıyorum, kapatmaya zorla gibi bir seçeneğe basınca hemen kapanıyor bende. Genişletmek için tıkla... Bastım, 2 3 dk civarinda kapandı ve ilk defa oldu. Katan dedi: Bilgisayarı açıp Görev Yöneticisi'nin işlemler kısmından fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla...