Çözüldü Bilgisayar kapanırken ekrana gelen GDI+ Window nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theumtkyd

Hectopat
Bilgisayarı kapatınca ekrana bu geldi. Zararlı bir yazılım mı, nedir bu? Armoury Create ile alakalı mı? Gitmesin diye hızlıca çekmeye çalıştım o yüzden kalite kötü kusura bakmayın.
IMG_6719.jpeg

Çözüm
Bende de var Armoury Create ile alakalı.
Konum: "C:\Program Files (x86)\ASUS\ArmouryDevice\dll\SwAgent\ArmourySwAgent.exe"

Ama GDI+ Windows ile alakalı bir şey yazmıyor kendini Armoury Create benzeterek saklayan bir yazılım olabilir. Kaspersky tam tarama yapmakta fayda var. İçiniz rahat değilse format da atabilirsiniz.
Konum: "C:\Program Files (x86)\ASUS\ArmouryDevice\dll\SwAgent\ArmourySwAgent.exe"

Ama GDI+ Windows ile alakalı bir şey yazmıyor kendini Armoury Create benzeterek saklayan bir yazılım olabilir. Kaspersky tam tarama yapmakta fayda var. İçiniz rahat değilse format da atabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-13 021438.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-13 021438.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 80
Çözüm

Sistemi formatlayalı 2-3 ay falan oluyor. Tekrar formatlamam muhtemelen. Sizce Malwarebytes ücretsiz sürümü ile tarama yapsam yeterli mi yoksa Kaspersky ile de yapayım mı?

Sistemi formatlayalı 2-3 ay falan oluyor. Tekrar formatlamam muhtemelen. Sizce Malwarebytes ücretsiz sürümü ile tarama yapsam yeterli mi yoksa Kaspersky ile de yapayım mı?
Bence ikisiyle de yapın çünkü bazen Kaspersky'de gözükmeyen Malwarebytes'da veya tam tersi Malwarebytes'da gözükmeyen Kaspersky'de gözükebiliyor. Eğer önemli bir şeyse hemen çıkar zaten.

GDI+ Window dediği şey nedir bu arada?
Graphics Device Interface.
2 boyutlu grafiklerin çizilmesine aracı olan bir programcık. Yüksek ihtimalle ASUS programının GUI kısmının cizilmesinden sorumlu.

Eğer şüpheli şeyler indirmediyseniz sisteme, bunun zararlı olması güç.

Graphics Device Interface.
2 boyutlu grafiklerin çizilmesine aracı olan bir programcık. Yüksek ihtimalle ASUS programının GUI kısmının cizilmesinden sorumlu.

Eğer şüpheli şeyler indirmediyseniz sisteme, bunun zararlı olması güç.
Yakın zamanda birkaç minecraft mapi falan indirmiştim. Bir de malum minecraft launcherı (yasak olduğu için yazamıyorum.) ve crackli Vice City yüklü. Onun dışında şüpheli bir şey yok. Vice City’i de Internet Archive’den indirmiştim o yüzden bir sorun olacağını sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı