Sistemi formatlayalı 2-3 ay falan oluyor. Tekrar formatlamam muhtemelen. Sizce Malwarebytes ücretsiz sürümü ile tarama yapsam yeterli mi yoksa Kaspersky ile de yapayım mı?Bende de var Armoury Create ile alakalı.
Konum: "C:\Program Files (x86)\ASUS\ArmouryDevice\dll\SwAgent\ArmourySwAgent.exe"
Ama GDI+ Windows ile alakalı bir şey yazmıyor kendini Armoury Create benzeterek saklayan bir yazılım olabilir. Kaspersky tam tarama yapmakta fayda var. İçiniz rahat değilse format da atabilirsiniz.
Bence ikisiyle de yapın çünkü bazen Kaspersky'de gözükmeyen Malwarebytes'da veya tam tersi Malwarebytes'da gözükmeyen Kaspersky'de gözükebiliyor. Eğer önemli bir şeyse hemen çıkar zaten.Sistemi formatlayalı 2-3 ay falan oluyor. Tekrar formatlamam muhtemelen. Sizce Malwarebytes ücretsiz sürümü ile tarama yapsam yeterli mi yoksa Kaspersky ile de yapayım mı?
GDI+ Window dediği şey nedir bu arada?Bence ikisiyle de yapın çünkü bazen Kaspersky'de gözükmeyen Malwarebytes'da veya tam tersi Malwarebytes'da gözükmeyen Kaspersky'de gözükebiliyor. Eğer önemli bir şeyse hemen çıkar zaten.
İnternette "GDI+ Window, Windows’ta grafik ve şekil çizmek için kullanılan özel bir penceredir." şeklinde yazıyor. Kısaca bazı görseller oluşturmak için kullanılan yazılımmış.GDI+ Window dediği şey nedir bu arada?
Graphics Device Interface.GDI+ Window dediği şey nedir bu arada?
Yakın zamanda birkaç minecraft mapi falan indirmiştim. Bir de malum minecraft launcherı (yasak olduğu için yazamıyorum.) ve crackli Vice City yüklü. Onun dışında şüpheli bir şey yok. Vice City’i de Internet Archive’den indirmiştim o yüzden bir sorun olacağını sanmam.Graphics Device Interface.
2 boyutlu grafiklerin çizilmesine aracı olan bir programcık. Yüksek ihtimalle ASUS programının GUI kısmının cizilmesinden sorumlu.
Eğer şüpheli şeyler indirmediyseniz sisteme, bunun zararlı olması güç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.