Bilgisayar kapanmıyor

240702

Kilopat
Arada bilgisayarı kapattığım zaman kapanmıyor ve kendini yeniden başlatıyor. Tekrar kapattığım zaman düzeliyor. Bunun sebebi neden olabilir? Virüs yok yeni formatladım PC'yi. Aynı zamanda BIOS'um güncel. Pil ayarlarıyla ilgisi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada benim de başıma geliyor ama Windows'tan kapatırsam yeniden açılıp duruyor. Kasanın reset tuşuna basıp açılınca tekrar kapatıyorum öyle düzeliyor.

Masaüstündeyken ALT+F4 yapıp kapatmayı deneyin. Hızlı başlatma modunu kapatın. (Bilgisayar daha yavaş açılır ama bu kapatılmazsa fiş çekiliyken bile bilgisayarın içindeki küçük bir elektrikle bilgisayar çalışır.)

Masaüstündeyken ALT+F4 yapıp kapatmayı deneyin. Hızlı başlatma modunu kapatın. (Bilgisayar daha yavaş açılır ama bu kapatılmazsa fiş çekiliyken bile bilgisayarın içindeki küçük bir elektrikle bilgisayar çalışır.)
ALT+F4 ile kapatıyorum zaten hocam. O modu kapatmayı deniceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı