Bilgisayar kapanmıyor

Tctekkursun

Centipat
İsletim sistemim Windows 10 Pro. Masaüstü kullanıyorum. İşim bittikden sonra sistemi kapat dememe ragmen sistem çalışmaya devam ediyor. Şöyle diyeyim ekran kapanıyor kasa çalışıyor. Aklıma sistemin bir tür hack yediğini düşünüyorum. Bitcoin gibi. Olabilir mi? Veya sebebi nedir? Teşekkürler.

İsletim sistemim Windows 10 Pro. Masaüstü kullanıyorum. İşim bittikden sonra sistemi kapat dememe ragmen sistem çalışmaya devam ediyor. Şöyle diyeyim ekran kapanıyor kasa çalışıyor. Aklıma sistemin bir tür hack yediğini düşünüyorum. Bitcoin gibi. Olabilir mi? Veya sebebi nedir? Teşekkürler.
Sisteminiz güncel mi güncel değil ise son güncellemeleri alın. HACK'le ilgisi yok bu durumun. güncellemeler işe yaramaz ise CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve aşağıda ki kodları girin.

Kod:
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası –>> Donanım ve Ses –>> Güç seçenekleri, Veyahut Başlat –>> Arama Kısmına –>> Güç Seçenekleri yazıp çıkan sonuca tıkla. Çıkan ekranda “Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin” yazısına tıkla.

Üstte yazan “Şu Anda Kullanılmayan Ayarları Değiştir” yazısına tıkla ve altta Kapatma Ayarları başlığı altında Hızlı Başlatmayı Aç tikini kaldır. Tiki kaldırdıktan sonra –>> Sağ altta bulunan “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıkla. Bunu yaptıktan sonra düzelmesi lazım sorununun. Aynısı benim de başıma gelmiş 2 sene önce bu şekilde düzeltmiştim.

Hızlı başlatma seçeneğini devre dışı bırak.

Windows 10'da da aynı şekilde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı