Bilgisayar kapatılıyor ekranında kalıyor

• Konuyu başlatan Norms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.136

Norms

Kilopat
Merhaba, bu sabah bilgisayarımı açtım, ondan sonra açmaya çalıştığım bir program açılmayınca bilgisayarı kapattım ancak kapatılıyor ekranında kaldı ve 15 dakika sonra kendim fişi çektim. Tekrar açtım, normal bir şekilde açıldı. Bu sefer herhangi bir oyunu açınca bilgisayar donuyor. Şu an Avast indirdim ve temiz görünüyor. Sebebi nedir? Bilgisayarı normal kapatınca kapanmıyor, sadece fişi çekmem gerekiyor ve arada donuyor kısacası.

Merhaba, bu sabah bilgisayarımı açtım, ondan sonra açmaya çalıştığım bir program açılmayınca bilgisayarı kapattım ancak kapatılıyor ekranında kaldı ve 15 dakika sonra kendim fişi çektim. Tekrar açtım, normal bir şekilde açıldı. Bu sefer herhangi bir oyunu açınca bilgisayar donuyor. Şu an Avast indirdim ve temiz görünüyor. Sebebi nedir? Bilgisayarı normal kapatınca kapanmıyor, sadece fişi çekmem gerekiyor ve arada donuyor kısacası.
Hocam, Sisteminiz nedir? HDD ise Windows 8.1 Kurun, Malwarebytes ile taratın.

Windows 10 kullanıyorum, Malwarebytes indiyorum şu anda sonuçları paylaşırım.

SSD var mı? Malwarebytes kendi sitesinden indirin. Kurduğunuz zaman "ayarlar" kısmından "Security" kısmına gelin ve her şeyi Full yapın. Root kit araması vb. Scanner kısmına gelin ve bastığınız zaman alt kısım da "Advanced" scanner yazacak ona basın ve tüm tikleri işaretleyin sonra tarayacaktır.

SSD var mı? Malwarebytes kendi sitesinden indirin. Kurduğunuz zaman "ayarlar" kısmından "Security" kısmına gelin ve her şeyi Full yapın. Root kit araması vb. Scanner kısmına gelin ve bastığınız zaman alt kısım da "Advanced" scanner yazacak ona basın ve tüm tikleri işaretleyin sonra tarayacaktır.
Evet SSD var ve Windows ona yüklü. Malwarebytes'i indirdim ve dediklerini yapıp tarama yaptım tehditleri buldu ve sildi ancak sorunum düzelmedi. Hala bir oyunu, Steam'i falan açarken pc donuyor ve kapatmak istediğimde ya da yeniden başlatmak istediğimde alttaki görüntü oluşuyor.
1616518302412.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı