Bilgisayar kasası en güvenli nasıl uçakta getirilir?

Merhaba, Tebilon'dan 9060XT'lı bir hazır sistem aldım ve Kıbrıs'a getireceğim. Ekran kartı, kule tipi soğutucu ve RAM'i söküp çantamda, kasayı ise (kasa modeli CC560 V2 yani mid kasa) büyük valizimin içine koymayı ve kasanın etrafını patpatlı naylon ile sarmayı düşünüyordum. Birinci korkum PSU, anakart, işlemci ve SSD kurulu olacak bir sorun olur mu? İkinci korkum işlemci ve anakarta bir şey gelip bozulması. Üçüncü korkum ise kasanın temperli camının patlaması. Bana en mantıklı yöntemi önerir misiniz? Kabine kasayı alabileceğimi düşünmüyorum o yüzden valize vermeyi düşündüm aslını isterseniz. Patpatlı naylon ile 3-4 kat sarmayı düşünüyorum. Tebilon da bana bunu tavsiye etti sizce?
Bunun hepsini güvenli bir kutu bul yap bozmadan sökmeden öylece uçağa ver.Hassas bagaj dersin.

Bunun hepsini güvenli bir kutu bul yap bozmadan sökmeden öylece uçağa ver. Hassas bagaj dersin.

Şimdi bir karar degisikliginde gittim hocam. AM5 soket islemcileri takmak cok da zor gozukmedi gozume. Kasayi nasıl saracagimi anlatmistim zaten, sadece anakart ve SSD takili olacak ustunde geriye kalan bilesenlerin hepsini kutulari ile cantama koyup getirecegim. Eve geldigimde de kablolama vs yapili oldugu icin ugrasmam gerekmeyecek islemci, ekran karti gibi kolayca takabileceklerimi takip direkt bu isi bu sekilde bitirmeyi dusunuyorum. Sizce mantikli midir?

Şimdi bir karar degisikliginde gittim hocam. AM5 soket islemcileri takmak cok da zor gozukmedi gozume. Kasayi nasıl saracagimi anlatmistim zaten, sadece anakart ve SSD takili olacak ustunde geriye kalan bilesenlerin hepsini kutulari ile cantama koyup getirecegim. Eve geldigimde de kablolama vs yapili oldugu icin ugrasmam gerekmeyecek islemci, ekran karti gibi kolayca takabileceklerimi takip direkt bu isi bu sekilde bitirmeyi dusunuyorum. Sizce mantikli midir?
Evet.

Kasadan her şeyi çıkart kasa kalsın sat veya birine ver, kasadan çıkardığın tüm parçalar 1 valize veya çantaya sığar, gittiğin yerde bir daha kasa alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı