Bilgisayar Kasası Geç Kapanması

• Konuyu başlatan Muhammed85
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.371
M

Muhammed85

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım'da geçen gün bir sorun algıladım. Sorun eskiden yoktu sorun bilgisayarı kapattıktan sonra ekran kapandı kasa kapanmıyor hemen, 10 saniye felan sonra kapanıyor. Eskiden böyle değildi bu neyden alakalıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim @THE_MILLER @MF

NOT: Umarım konuyu doğru yere açtım yanlışım varsa affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Pro, İşlemci: intel Pentium e5800, Ekran Kartı: ATI Readon HD 4600,
Anakart: Emachines ET 1850 Windows 7 kullanınca olmuyordu. Windows 8 geçtim hata olmaya başladı sanırsam.

Ben normal Windows 7 kullanıyordum ve sorunsuz bir şekilde kapanıyordu. Fakat sekize geçince aynı sorun bende de oldu Windows 7'yi geri yükledim düzeldi. Not: İşlemcim ve anakartım eskiydi.

Arkaplanda çalışan uygulamaları pc kapanırken kapıyor ama siz önceden kapasanız arkaplanda çalışan uygulamaları.
Örneğin benim bilgisayarımda LoL'u güncellerken uyku moduna alıyorum bilgisayar kapanıyor ama yinede bütün şeyleri kapamıyor senin dediğin gibi 5-10 saniye sonra kapanıyor birde öyle dene istersen.

Windows 7 kullanırken böyle olmuyordu. Windows 8 geçtik olmaya başladı bu sorun çoğu kişide olması lazım çözmemiz şart Technopat Ekibi :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı