Bilgisayar kasası ile Minecraft sunucu açma

Xvenom

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, ben arkadaşlarımla oynamak için Minecraft sunucu açmak istiyorum ve bunu internetten sunucu almaktansa kendi evimde çözmek istiyorum. Bunun için internette gördüğüm 3600TL fiyatında.

Kasayla yapmak istiyorum fakat pek bir bilgim yok modlu veya vanilla Minecraft için uygun mudur?

Bu bütçede hazır sistem yerine ikinci el satan yerlerden Xeon kasa toplaman çok daha mantıklı olur. Attığın sistemde linkler açılmıyor ama kasada %90 2. nesil Intel vardır. Xeon işlemciler çok daha iyi olur sunucu için ve en azından paranın yarısı cebinde kalır.

Bu bütçede hazır sistem yerine ikinci el satan yerlerden Xeon kasa toplaman çok daha mantıklı olur. Attığın sistemde linkler açılmıyor ama kasada %90 2. nesil Intel vardır. Xeon işlemciler çok daha iyi olur sunucu için ve en azından paranın yarısı cebinde kalır.

Hem ekstra depolama ve RAM'e ayirabilecek paran olur. Zaten sunucularda ekran karti gereksiz sadece anakart islemci depolama ve RAM uzerinden performans yaratir Xeon'lu sistemler mantikli olur.

Kendi bilgisayarımda açmak istemiyorum mümkünse başka bilgisayar ile açmak istiyorum.

16 GB 1600 MHz RAM Intel Core i5 3470 işlemci ve 256 GB SSD var.

Ekran kartı yok galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı