Fb-GS derbisine nasıl bilet bulunur?

ELENA FİSHER

Picopat
Daha fazla  
Dostlar haftaya olan derbiye gitmek istiyorum ama bilet bulamamaktan korkuyorum hemen tükenir diye. Biletler ne zaman satısa aciliyor? Nasıl hizli alabilirim? Daha once gitmis olanlar yardimci olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar haftaya olan derbiye gitmek istiyorum ama bilet bulamamaktan korkuyorum hemen tükenir diye. Biletler ne zaman satısa aciliyor? Nasıl hizli alabilirim? Daha once gitmis olanlar yardimci

Dostlar haftaya olan derbiye gitmek istiyorum ama bilet bulamamaktan korkuyorum hemen tükenir diye. Biletler ne zaman satısa aciliyor? Nasıl hizli alabilirim? Daha once gitmis olanlar yardimci olabilir mi?
düzenli maçlara gidiyorum benim bile bulmam 10 bin tl den baslar o da varsa yani passodan alamassın

düzenli maçlara gidiyorum benim bile bulmam 10 bin tl den baslar o da varsa yani passodan alamassın
Duzenli maclara gidince daha mi ucuza geliyor hocam ve bilet al sat sitesi guvenilirmi oradan nasil oluyor sistem maraton alt d f ye almak istiyorum bütçe sorunu yok 50 k falan olabilir

Bilet yoksa persembe ki maca gidecegim

Duzenli maclara gidince daha mi ucuza geliyor hocam ve bilet al sat sitesi guvenilirmi oradan nasil oluyor sistem maraton alt d f ye almak istiyorum bütçe sorunu yok 50 k falan olabilir

Bilet yoksa persembe ki maca gidecegim
persembe bende gelıcem gelırsen yanıma gel uzun uzun anlatayım sana her şeyi ben 3 senedir derbiye bilet bulamıyorum fb gs maçına😁
İsmail Kartal sezonunda kadıköydeki bjk maçına düşmüştü passodan normal olarak
biletal sat sitesinden hiç bilet almadım bildigim kadarı ile bilet sahipleri biletlerini ilana koyuyo sitede komisyon alıyo yani ona girceğine twitter da fb gs bilet yaz karaborsa yüzyüze stad cevresınde devır yapan varsa her turlu bulursun bilet sadece ucuk fıyatlar

Karaborsa dışında biraz zor hocam eğer içeriden kongreden tanıdık varsa o yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı