Bilgisayar kasası nasıl taşınmalı?

Yer
China
Selam, herkese iyi sosyaller.
Arkadaşlar birkaç güne şehir değişikliği yapacağım. Kasamı kendi aracımla taşıyacağım ama GPU demonte etmeli miyim bilmiyorum. Açıkçası demonte etmeye üşeniyorum. Yan panel açık bir şekilde kasayı yan yatırıp bagajda taşımam bir sorun teşkil eder mi sizce? Yoksa GPU'yu demonte edip yan paneli kapatmalı mıyım?

PC.jpg

Yaklaşık 8 saatlik bir yolum var. Bu kasanın yan yatıp bagajda yan panel açık bir şekilde gitmesi riskli olur mu? Daha önce kasa taşıyanlar tecrübelerini paylaşırsa fikir sahibi olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar birkaç güne şehir değişikliği yapacağım. Kasamı kendi aracımla taşıyacağım ama GPU demonte etmeli miyim bilmiyorum. Açıkçası demonte etmeye üşeniyorum. Yan panel açık bir şekilde kasayı yan yatırıp bagajda taşımam bir sorun teşkil eder mi sizce? Yoksa GPU'yu demonte edip yan paneli kapatmalı mıyım?

Eki Görüntüle 1725612

Yaklaşık 8 saatlik bir yolum var. Bu kasanın yan yatıp bagajda yan panel açık bir şekilde gitmesi riskli olur mu? Daha önce kasa taşıyanlar tecrübelerini paylaşırsa fikir sahibi olurum. Teşekkürler.
Ekran kartını çıkarın ve mutlaka kasanın yan kapağını kapatın bir şey olmaz.

Eki Görüntüle 1725612

Ekran kartını çıkarmalısın. Zaten 1 2 vida söküyorsun, kablosunu çıkarıyorsun ve yerinden çıkarıyorsun. Riske değmez çıkarın gitsin.

Şahsen taşıyacağım zaman işlemci ve RAMler hariç tüm parçaları söküp kutularına geri yerleştiriyorum, kutuların sığdığı kadarını kasanın içine koyarak, diğerlerini de harici olarak taşıma işlemini gerçekleştiriyorum.

Siz o kadar yapmasanız da olur ama GPU'yu sökmek şart. Aksi halde ya PCI-E girişine veda edersiniz ya da ekran kartına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı