Bilgisayar Kasası Nasıl Temizlenir?

235863

Kilopat
Kasanın içindekilere zarar vermeden nasıl tozu temizleyebilirim? Fanları falan, siz nasıl temizliyorsunuz?

Fanları peçeteyle temizliyorum ben. Kasayı da bütün parçalarını söktükten sonra süpürgeyle temizliyorum. Hiçbir bileşenin üstüne süpürge tutmuyorum. Çoğunluğu peçeteyle ve kuru bezle yapıyorum.

Bir zarar falan veriyor mu?

Açıkcası ben fanların üstüne direk elektrik süpürgesinin tüylü olan ucunu takıp tozları çekiyorum. Ekran kartının üstüne falan üflüyorum uçuyor gidiyor zaten. Uzun süredir temizlemiyorsanız uçup gitmeyebilir . Onun dışında saç kurutma makinesini soğuğa alıp üfleterekde yapabilirsin bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yardımcı olur galiba. Ayrıca ekran kartını da çıkartıp temizlemeni öneririm.

İşlemci fanını muslukta yıkayıp macun yenileyip takın.
Ekran kartı fanını söküp temizleyip macun yenileyip takın.
RAM'ları silgi ile silin.

Arkadaş bunlardan anlamıyor olabilir veya ekran kartının garantisi olabilir neden fanını söksün yani bilmeden şöyle yorum yapmak çok saçma sizi kınıyorum .

Arkadaş bunlardan anlamıyor olabilir veya ekran kartının garantisi olabilir neden fanını söksün yani bilmeden şöyle yorum yapmak çok saçma sizi kınıyorum .

Fan sökmeden tam temizlik sağlanamaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…