Bilgisayar kasası önerisi

O da yine anakartla geliyor olması lazım.

Hocam peki bu kasa yerine aynı fiyatlarda yaklaşık 2kya kadar yine böyle kaliteli güzel siyah bir kasa önerebilir misiniz?

@766888 n11'den RevENG'e Nova 3 RGB fanlı temperli cam panel boş m-ATX Gaming oyuncu bilgisayar kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu nasıl hocam?

Amazon.com.tr amazondada varmış siyah olanı. Baştan belirteyim küçük kasaymış. Eğer beklersen İncehesap'ta cuma günü akşamı indirim oluyor indirimle bir kasa alabilirsin ben kasamı indirimle oradan aldım

Hocam beklerim onuda sıkıntı yok da sanki bana en mantıklısı msi gibi geliyor ilk attığım sizce? Akvaryum kasa takıntım yok hangisi daha sağlıklı olursa daha iyi olur.

Hocam beklerim onu da sıkıntı yok da sanki bana en mantıklısı MSI gibi geliyor ilk attığım sizce? Akvaryum kasa takıntım yok hangisi daha sağlıklı olursa daha iyi olur.

O kasa hakkında pek bilgim yok giriş seviye olduğu yazılmış zaten bu bütçedeki kasaların hepsi giriş seviye o yüzden hangisi hoşuna gittiyse alabilirsin

O kasa hakkında pek bilgim yok giriş seviye olduğu yazılmış zaten bu bütçedeki kasaların hepsi giriş seviye o yüzden hangisi hoşuna gittiyse alabilirsin.

Tamamdır çok teşekkür ederim hocam ilginiz için.

2450 TL ama güzel bir kasadır, maksimum 36.5 santim uzunluğundaki ekran kartlarını destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…