Bilgisayar kasası önerisi

Vatan Bilgisayarda var şu anda COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar ama dediğiniz gibi sadece kırmızı led li fan ile geliyor. Yan paneldeki camın özelliğini belirtmemişler. Plastik mi acaba yoksa gerçek temperli cam mı?

Hayır, fanları kırmızı ledli olan versiyonun penceresi tamperli cam değil. Pleksi, akrilik, plastik o tarz bir malzeme olması lazım.
Buradan inceleyebilirsiniz: MasterBox MB511 | Cooler Master
En altta Materials sütununda çelik ve plastik malzeme kullanıldığı yazıyor.

Hayır, fanları kırmızı ledli olan versiyonun penceresi tamperli cam değil. Pleksi, akrilik, plastik o tarz bir malzeme olması lazım.
Buradan inceleyebilirsiniz: MasterBox MB511 | Cooler Master
En altta Materials sütununda çelik ve plastik malzeme kullanıldığı yazıyor.

Evet gördüm çok teşekkür ederim katkılarınız için :)

Katkıda bulunduysam ne mutlu bana =)

Kasanın sogutma performansı ne düzeyde. Siz kaç adet fan kullanıyorsunuz?

Açıkcası nanokatalog üzerinden ürün alma taraftarı değilim. Daha önce bir arkadaşım ürün sipariş etmiş 20 gün geçmesine rağmen ürün gelmedi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğünde isterseniz farklı bir ürün gönderelim diye teklifte bulundular. Sorun yaşamak istemiyorum. Önerdiğiniz kasa evet çok güzel ama başka sitede bulamadım. Farklı yurtiçi bir firmadan bulabilirsek gayet güzel bir kasaymış :)

Ben o kasayı kullanmıyorum dostum. Bu arada kasamda 2 üst (egzoz), 1 arka (egzoz), 2 ön ve 2 de işlemci kule tipi soğutucusunun üzerinde olmak üzere, toplamda 7 fan kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı