Muhammeddd72
Picopat
Daha fazla
Bütçenize bağlı hocam bu durum.@roxy1881 bide aga sonkez param olunca sistem parçalarında değiştirmeyi düşünüyorum sizce neleri değiştirmem gerekli veya öneride bulunacağınız nedir ben anakart işlemci RAM ve sad değiştirmeyi düşünüyorum ne tercih edersiniz oyun odaklı ve fiyat performans.
İmza yerine herşeyi yazmış olmam gerek gözük miyor muBütçenize bağlı hocam bu durum.
Bunun için ayrı bir konu açabilirsin.
Şu anki sistem parçaların neler?
Gece gece dalgınlık hocam kusura bakmayınİmza yerine herşeyi yazmış olmam gerek gözük miyor mu
Gece gece dalgınlık hocam kusura bakmayın![]()
Wireless modeli alırsanız ek kontrolcü kablo vs. uğraşmıyorsunuz USB Wi-Fi alıcısıyla geliyor onu taktığınızda yazılım üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Wireless olmayan modellerin içinden bildiğim kadarıyla kendi Hub'u çıkıyor ona bağlıyorsunuz gene yazılım üzerinden kontrol edilebiliyor. USB alıcısı ya da hub için 3'lü modellerden birini almanız gerek teklilerden çıkmıyor. Sadece tek egzoz fanı alacaksanız Wireless almayın. SL ile TL fanlar arasında bildiğim kadarıyla performans farkı mevcut o yüzden TL almanız yararınıza olacaktır.Tekli egzoz fanı alırsam sadece 1 adet, kontrol edilebiliyor mu uygulamadan herhangi bir sorun olmadan? Geri kalanı reverse alacağım zaten.
Bu şekilde.![]()
Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD 1x120mm Beyaz Kasa Fanı (G99.12TLLCD1W1W.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yani kısaca hocam bu adamlar bana fena geçirecek.Wireless modeli alırsanız ek kontrolcü kablo vs. uğraşmıyorsunuz USB Wi-Fi alıcısıyla geliyor onu taktığınızda yazılım üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Wireless olmayan modellerin içinden bildiğim kadarıyla kendi Hub'u çıkıyor ona bağlıyorsunuz gene yazılım üzerinden kontrol edilebiliyor. USB alıcısı ya da hub için 3'lü modellerden birini almanız gerek teklilerden çıkmıyor. Sadece tek egzoz fanı alacaksanız Wireless almayın. SL ile TL fanlar arasında bildiğim kadarıyla performans farkı mevcut o yüzden TL almanız yararınıza olacaktır.
Güzel cihazlar ancak pahalılar, Türkiye piyasasında ekstra pahalılar.Yani kısaca hocam bu adamlar bana fena geçirecek.
Gece gece dalgınlık hocam kusura bakmayın
Senin sistemi AM5 geçirip ekran kartını 9060 XT 16 GB yapmak lazım.
AM5, DDR5 hocam yeni platform yani anakart, ram, işlemci olarak daha iyi ve güncel yapılar.Şu anlık beni idare ediyor ekran kartım ve AM5 ne ben çok bilgim yokta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.