Bilgisayar kasası yere düştü

Gurkan1963

Attopat
Bilgisayar kasasını hava kompresörü ile temizlerken kaza sonucu yaklaşık olarak 40-50 cm yükseklikten kasa yere düştü. Bir şey yerinden oynamadı, çıkmadı. Bir problem yaratır mı?

Geçmiş olsun. Bence parçaları kontrol edin. Kırık, çıkık var mı iyice bakın ;)
Parçaları kontrol ettim. Herşey sapa sağlam HDD'lerde bad sector olmuşmu olmamış mı diye Hard Disk Sentinel ile okuma testi yapıyorum bittiğinde sonuçları atacağım, her hangi bir oynama - gevşeme felan olmamış.

Hayır. Belki çizik oluşmuştur.
Kasa zaten çizildiği kadar çizilmiş, artık beni değiştir diyor resmen. Çiziklerden birşey olacağını zannetmem.
Geçmiş olsun. HDD hassas parça olduğu için zarar görmüş olabilir.
Bu yüzden HDD Sentinel ile okuma testi yapıyorum sonuçları atacağım.
Abi çalıştır çalışıyorsa sıkıntı yok çizik dışında konu açmaya gerek yok.
Kasa sapa sağlam çalışıyor ama yine de hddlere birşey oldumu bilmiyorum test yapmakta fayda var, teşekkürler.
HDD zarar görmüştür yüksek ihtimalle.
Zarar görüp görmediğini bilmiyorum, hdd sentinel ile test yapacağım.
10 Cm'den düşen kasam sonucu HDD sağlığım 82'den 74'e kadar düştü. HDD santiel ile test etmeni öneririm.
HDD Sentinel'in genel bakış ekranında sağlık %100, sıcaklık 40-45 derecelerde geziyor. Hasar alıp almadığını öğrenmek için test edeceğim teşekkürler.

Son düzenleme:
Şimdilik hiç bir sorun yok gibi görünüyor. İçin rahat olsun bence.
Bende bir sorun olmadığını zannediyorumda yinede test yapıyorum inşallah bir şey yoktur.
HDD'ler sağlam gözüküyor. Konu kapatılabilir herkese teşekkürler.
HDD 2 - 1TB SEAGATE BAD SECTOR.JPG
HDD 2 - 1TB SEAGATE GENEL.JPG
HDD1 - 320GB SAMSUNG BAD SECTOR.JPG
HDD1 - 320GB SAMSUNG GENEL.JPG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı