Gurkan1963
Attopat
Bilgisayar kasasını hava kompresörü ile temizlerken kaza sonucu yaklaşık olarak 40-50 cm yükseklikten kasa yere düştü. Bir şey yerinden oynamadı, çıkmadı. Bir problem yaratır mı?
Parçaları kontrol ettim. Herşey sapa sağlam HDD'lerde bad sector olmuşmu olmamış mı diye Hard Disk Sentinel ile okuma testi yapıyorum bittiğinde sonuçları atacağım, her hangi bir oynama - gevşeme felan olmamış.Geçmiş olsun. Bence parçaları kontrol edin. Kırık, çıkık var mı iyice bakın![]()
Parçaları kontrol ettim. Her şey sapa sağlam Hard Disk Sentinel ile okuma testi yapıyorum şu anda sonuçları atacağım, herhangi bir oynama - gevşeme falan olmamış.
Kasa zaten çizildiği kadar çizilmiş, artık beni değiştir diyor resmen. Çiziklerden birşey olacağını zannetmem.Hayır. Belki çizik oluşmuştur.
Bu yüzden HDD Sentinel ile okuma testi yapıyorum sonuçları atacağım.Geçmiş olsun. HDD hassas parça olduğu için zarar görmüş olabilir.
Kasa sapa sağlam çalışıyor ama yine de hddlere birşey oldumu bilmiyorum test yapmakta fayda var, teşekkürler.Abi çalıştır çalışıyorsa sıkıntı yok çizik dışında konu açmaya gerek yok.
Zarar görüp görmediğini bilmiyorum, hdd sentinel ile test yapacağım.HDD zarar görmüştür yüksek ihtimalle.
HDD Sentinel'in genel bakış ekranında sağlık %100, sıcaklık 40-45 derecelerde geziyor. Hasar alıp almadığını öğrenmek için test edeceğim teşekkürler.10 Cm'den düşen kasam sonucu HDD sağlığım 82'den 74'e kadar düştü. HDD santiel ile test etmeni öneririm.
Şimdilik hiç bir sorun yok gibi görünüyor. İçin rahat olsun bence.Parçaları kontrol ettim. Herşey sapa sağlam HDD'lerde bad sector olmuşmu olmamış mı diye Hard Disk Sentinel ile okuma testi yapıyorum bittiğinde sonuçları atacağım, her hangi bir oynama - gevşeme felan olmamış.
Bende bir sorun olmadığını zannediyorumda yinede test yapıyorum inşallah bir şey yoktur.Şimdilik hiç bir sorun yok gibi görünüyor. İçin rahat olsun bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.