"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.164 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir?
Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 10 Nisan 2022 #2 "PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Kokuyu tarif etmeniz lazım.
"PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Kokuyu tarif etmeniz lazım.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 10 Nisan 2022 #3 Nasıl tahmin edelim? Detay verin lütfen.
tahaklkt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 2.135 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #4 Kasayı gönderin koklayalım bir tekrar gönderelim (!)
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #5 tahaklkt dedi: Kasayı gönderin koklayalım bir tekrar gönderelim (!) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmayınca gelen pişmanlık hissi. "PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Koku dediğiniz nedir?
tahaklkt dedi: Kasayı gönderin koklayalım bir tekrar gönderelim (!) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmayınca gelen pişmanlık hissi. "PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Koku dediğiniz nedir?
Casillas Felsefesi Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #6 Parfüm gibi bir şey mi? "PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla...
Parfüm gibi bir şey mi? "PHANTOM" dedi: Bilgisayar kasasına yaklaşınca bir koku geliyor. Yanık değil, plastik kokusu da değil. Pis bir koku da değil. Değişik bir koku geliyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla...
mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 Casillas Felsefesi dedi: Parfüm gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet benim bilgisayarımdan deodorant kokuyor
Casillas Felsefesi dedi: Parfüm gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet benim bilgisayarımdan deodorant kokuyor
Casillas Felsefesi Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #8 mrhheinz dedi: Evet benim bilgisayarımdan deodorant kokuyor Genişletmek için tıkla... Şaka anlamında değil. Ciddi anlamda sormuştum. Bir ara kokuyordu çünkü eski kasamız.
mrhheinz dedi: Evet benim bilgisayarımdan deodorant kokuyor Genişletmek için tıkla... Şaka anlamında değil. Ciddi anlamda sormuştum. Bir ara kokuyordu çünkü eski kasamız.
ishbara Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 225 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI Bellek: 2x8GB 3200 Lexar Thor SSD: Sandisk SSD Plus 240GB SATA Kasa: MSI MAG FORGE M100A D60 Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog 7 Temmuz 2024 #9 Toz yanığı olmasın, tatlı tatlı kokar.
mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #10 Casillas Felsefesi dedi: Şaka anlamında değil. Ciddi anlamda sormuştum. Bir ara kokuyordu çünkü eski kasamız. Genişletmek için tıkla... Bende şaka anlamında yazmadım ciddi deodorant kokuyor.
Casillas Felsefesi dedi: Şaka anlamında değil. Ciddi anlamda sormuştum. Bir ara kokuyordu çünkü eski kasamız. Genişletmek için tıkla... Bende şaka anlamında yazmadım ciddi deodorant kokuyor.