mstfayaz0 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Ses kaydı Yeni bir bilgisayar aldım ama kasadan attığım kayıtta ki çamaşır makinesi sesine benzer bir ses geliyor. Ne yapmalıyım? Rahatsız edici.
Ses kaydı Yeni bir bilgisayar aldım ama kasadan attığım kayıtta ki çamaşır makinesi sesine benzer bir ses geliyor. Ne yapmalıyım? Rahatsız edici.
Donanım_yazar Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 Tam olarak nereden geliyor ? Dinleyip yazarsanız detaylı konuşabiliriz. Artı 0 Eksi
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 756 Çözümler 5 8 Aralık 2023 #3 mstfayaz0 dedi: Ses kaydı yeni bir bilgisayar aldım ama kasadan attığım kayıtta ki çamaşır makinesi sesine benzer bir ses geliyor. Ne yapmalıyım? Rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Fana kablo sürtüyor olabilir ses kaydından ses duyamıyorum. Artı 0 Eksi
mstfayaz0 dedi: Ses kaydı yeni bir bilgisayar aldım ama kasadan attığım kayıtta ki çamaşır makinesi sesine benzer bir ses geliyor. Ne yapmalıyım? Rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Fana kablo sürtüyor olabilir ses kaydından ses duyamıyorum.