Bilgisayar Kasasından Tıkırtı Gelme Sorunu

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yukarıdaki başlıkta belirttiğim bu sorunu bilgisayarı ilk aldığımdan beri yaşıyordum ama öyle rahatsız edici düzeyde değildi önemsemiyordum ama bu sıralar çok fazla olmaya başladı ve bu ses sinirimi bozuyor, beni bilgisayardan soğutuyor. Sorunun nasıl olduğuna gelecek olursak

Bilgisayarı açtığım zaman açar açmaz power tuşuna basar basmaz başlıyor kasa takırdamaya içinden takır tukur sesler gelmeye başlıyor bir süre böyle takırdadıktan sonra ses yavaş yavaş azalmaya başlıyor ve bir süre sonra da ses tamamen kayboluyor.

Acaba bilgisayar ısınırken mi böyle oluyor ? Her bilgisayar ilk açıldığında böyle yapar mı ? Çünkü bilgisayarı ilk açtığımda kasa buz gibi zaten sıcak olacak hali yok da bilgisayar ısınmaya başladığında bu ses ortadan kalkıyor hatta bilgisayarın hiç sesi kalmıyor fan sesini bile duyamıyorum. İçini açıp baktım herhangi bir sorun yok bütün parçalar gayet sağlam ve yerli yerinde ama neden böyle olduğunu anlayamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses HDD' nin olduğu yerden geliyor HDD' nin olduğu yerde başka bir şey yok o zaman ses HDD' den geliyordur eğer önemli bir şey değilse sorun yoktur. Önemli bir şey mi ?
Ses kesiliyorsa sıkıntı yok, performans sorunu yoksa da sıkıntı yoktur. Onun özel testleri var ama o konuda bilgi sahibi değilim maalesef. Murat diye bir yönetici vardı, onun da ismini hatırlayamadım ama o bu işlerden anlıyor yani ona danışın.

Evet ses bir süre sonra kesiliyor yani en fazla 2 dk sürüyor herhangi bir performans sorunu yok bilgisayar gayet güzel çalışıyor şu ilk başta çıkan ses dışında başka hiç bir sorunum yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı