Bilgisayar Kasasını Duvara Asma

• Konuyu başlatan utknmz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.391
Bütçe
500

utknmz

Megapat
Yer
.tmp
Selamlar arkadaşlar,

Sharkoon TG6 RGB kasam mevcut .biraz büyük bir kasa sayılır. Masamda yer açmak için direkt olarak duvara bir aparat ile asmak istiyorum.
Bunun için ne gibi bir aparat kullanabilirim? Bir iki internet üzerinde bakındım ancak bulamadım.
Acaba kendi imkanlarım ile bir aparat mı yapsam? Taşıyıcı bölümü tamamen demirden ve tutacağı tahta gibi.

Bu tarz bir şey yapan arkadaş varsa biraz bilgi verebilir mi?

Teşekkürler.

Asmak riskli olacaktır (dış malzeme sac).Bir raf yapıp üzerine koymanızda sakınca yok. Rafın, kasanın ağırlığının 2 katını taşıdığından emin olun. Ben bir rafa 90 kilo yükledim, ama ona göre inşaatını yapmıştım. Vida ve dübel seçiminde kombi montajı için olanları tercih ederseniz ve destek aralığını 30 cmden geniş tutmazsanız sorun yaşamazsınız. İşinizi yaparken de raf desteklerini aşağıda linkini verdiğim gibi, ortadan destekli seçmeniz daha güvenli olur.

@207061 Ortadan destekli olması evet çok mantıklı. Sonuçta taşıyacağı ürün önemli ve ağır.
Bu attığın örnek olarak alabilirim, ancak aynısını yapmak duvarda iyi durmayacaktır. Bildiğin saksı tutacağı gibi. :) Teşekkürler.

Bu oldukça şık duruyor. 20 cm e kasanız sığarsa değerlendirilebilir. Kablolamayı da yaptıktan sonra arada kalan boşluktan geçirerek estetik sağlanabilir. Kablolama için ben linkteki ürünü kullandım çok fazla kablonuz yok ise Power, HDMI, mouse, klavye sığıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı