Bilgisayar kasasını duvara monte etmek

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, odam küçük olduğundan dolayı masamı küçültüp kasayı da duvara monte etmek istiyorum. Forumda bir arkadaşta gördüm. Duvar rafına kasasını koymuş. Kasa boyutum 35x21 ama uygun bulamadım. 50x30 civarı arıyorum ama bir türlü sağlam bulamadım. Kasayı o şekilde yukarı koyacağım bir monitör duvarda asılı diğerini de duvara monte edeceğim. Klavye mouse içinde şöyle bir masa düşündüm.

Şu anki sistemimde şu şekilde.

Bende duvara monte etmeyi düşünüyorum. Konuyu takipteyim hocam bu arada aynı kasayı kullanıyoruz. Hava akışı çok kötü

Bende duvara monte etmeyi düşünüyorum. Konuyu takipteyim hocam bu arada aynı kasayı kullanıyoruz. Hava akışı çok kötü
APU kullandığımdan ısı problemi yaşamıyorum. Ekstra fan takabilirsin aslında.
Bunu düşündüm en mantıklısı bu gibi duruyor.

İkea'da şöyle bir şey buldum.

Bunu PC hocası duvara monteli bir sistem yapmıştı uzay sistem bakmanı tavsiye ederim.

Anladığım kadarıyla rafın üstüne koymayı düşünüyorsun.
Olabilir tabii ki ama kabloları hiç düşünmüyorsun.
Bu tür kasalarda kasayı duvara monte etmek istediğinde görüntü kirliliği oluşuyor.
Sen kasayı nereye koymak istiyorsan fotoğrafta işaretliyebilir misin?

Bunu PC hocası duvara monteli bir sistem yapmıştı uzay sistem bakmanı tavsiye ederim.
Onun kasa ve işçilik maddi olarak yüksek hocam.
Aynısı bizde var. Sağlam duruyor kendisi ancak çok yük koymadığım için kasayı kaldırır mı bilemiyorum.
Kasam hafif aslında 7kg kadar taşır diye düşünüyorum.
Kasayı ortadaki monitörün sağ üstüne doğru koyacağım hemen kablo çıkışına kanal yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…