Haklısınız hocam İzmir'de yaşıyorum geçen sefer ki deprem de masanın üstünde bile zor tutmuştum.Kasanın yerde durması idealdir. Deprem olur başka bir şey olur, vidalar gevşer düşer. Zaten ağır bir şey.
Ona hemen bir koruma ve destek yapın hocam olası depremde sapa sağlam durur.Haklısınız hocam İzmir'de yaşıyorum geçen sefer ki deprem de masanın üstünde bile zor tutmuştum.
Alt destek sağlam 3 ayak yaptım. Kasanın diğer tarafından duvara bir koruma düşünüyorum.Ona hemen bir koruma ve destek yapın hocam olası depremde sapa sağlam durur.
Valla benim 6.9 kablolar filan derken maksimum 8 olsa yine iyi taşıyor ama 18kg nedir benim yeğenim 20 kilo.Helios kasami duvara monte etsem taşır mi dostlar boş agirlik 18kg![]()
Valla haklısın kasanın maşallahı var masaya koydum tank gibi zaten hareket ettirmek baya zorValla benim 6.9 kablolar filan derken maksimum 8 olsa yine iyi taşıyor ama 18kg nedir benim yeğenim 20 kilo.![]()
Hocam kasanın hava akışından ben de sıkıldım aynı şekil yapmak istiyorum da ön tarafını nasıl çıkardınız?Hocam böyle bir çözüm buldum ama ben![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.