Bilgisayar kasasını duvara monte etmek

Haklısınız hocam İzmir'de yaşıyorum geçen sefer ki deprem de masanın üstünde bile zor tutmuştum.
Ona hemen bir koruma ve destek yapın hocam olası depremde sapa sağlam durur.

Helios kasami duvara monte etsem taşır mi dostlar boş agirlik 18kg😅

Valla benim 6.9 kablolar filan derken maksimum 8 olsa yine iyi taşıyor ama 18kg nedir benim yeğenim 20 kilo. 😀
Valla haklısın kasanın maşallahı var masaya koydum tank gibi zaten hareket ettirmek baya zor 😂

Masa, sandalye üretimi yapıp firmalara satan yerler vardır istediğin ebatta tahta keserler sende darbeli matkap bulup veya bir eleman çağırıp duvara tahtayı çakarsın kasanı üzerine koyarsın fazla zor değil

@cilgincocuk34 o kolay. 4 lü priz alacak duvara montalanandan. Onların delikleri oluyor. İçini açıp delik kısımlarından duvara montalayıp kapatacak. Kabloyu de plastik delik aparatlar var onları duvara sabitledikten sonra plastik kelepçe ile kesip sabitleyecek. Kablo tutucu aparat ya da şefaf ve büyük yapışkanlı olduğu için bunun gibi bir ürünü sık sık dizip istediğinde şekli verip ortalama bir estetikle duvar işini kıvırabilir. Yaptım zamanında. Duvarın uzaktan fotoğrafını çekip atsın bir de priz nerede onu atsın. Paintten çizip tarif edelim kaç metre üçlü ya da 4 priz lazım onu söyleriz. Hazır dörtlü değil de kendi gidip elektrikçide hazırlatırsa daha orijinal olur. Ekstra para almıyorlar. Sadece internete göre kabloyu metre bazında daha pahalı satıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı