Bilgisayar kasasını masanın üstüne koymak riskli mi?

Yeni bir kasa toplayacağım ve kasayı bayağı iyi parçalardan seçtim. Görüntü olarak çok şık bir şey çıkacak ortaya fakat masamın üzerine koymaya biraz korkuyorum düşme riskinden dolayı. Yerde kullanırsam da sanki kasayı boşa almışım gibime geliyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Yeni bir kasa toplayacağım ve kasayı bayağı iyi parçalardan seçtim. Görüntü olarak çok şık bir şey çıkacak ortaya fakat masamın üzerine koymaya biraz korkuyorum düşme riskinden dolayı. Yerde kullanırsam da sanki kasayı boşa almışım gibime geliyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Masanın üzerinde kendinize güveniyorsanız(masa sağlamsa ve köşeye 0 koymazsanız) kullanabilirsiniz düşsede 50 metreden düşmeyecek ya kasanın dışına zarar gelir bana kalırsa alta kalması daha masanın üzerinde bana göre şık durmuyor.

Ben bile yarı ışıklı kasamı masada kullanıyorum düşme riski yok heleki masa büyükse daha iyi dğşmez cünkü kasalar ağırlar ve rikli bir şekilde yerleştirmediğiniz süreçe bir şey olmaz.

Masanin üstünden kasa düşürmek o kadarda basit degil diye düşünüyorum.

Benim kasa bu şeklide düşmüyor.

WhatsApp Görsel 2024-12-29 saat 19.08.01_58f86dca.jpg

Ben bir aralar masaya 0 kullanıyordum yerinden hafif hafif ittersem bile kaymıyordu Vento kasa. Bir de direksiyonla oyunda oynuyorum haldur huldur sallanıyordu masa ona rağmen düşmediydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı