Bilgisayar kasasının içine figür koymak zararlı mı?

türk gamer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bilgisayar kasasını daha görünür bir yere aldım, içine de figür falan koymak istiyorum. Bu, herhangi bir sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok büyük değilse hava akışını engellemiyorsa doldur gitsin.

Merhaba, yakın zamanda bilgisayar kasasını daha görünür bir yere aldım, içine de figür falan koymak istiyorum. Bu, herhangi bir sorun yaratır mı?

Fanlara değdirmediğin sürece çok bir şey olmaz eğer aşırı büyük değilse sıcaklıkları etkilemez aşırı büyükse sıcaklıklar biraz etkilenebilir.

Kasanın hava akışını engelleyecek kadar büyük değilse hiçbir sorun olmaz. Yine de hem senin hoşuna gidecek hem de fanlarının önünde durmayacak bir yere koyarsan daha iyi olur.

Deliklerden dolayı bir sorun çıkar mı ?

Dosya Ekleri

• IMG_20230827_113501.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 451
Deliklerden dolayı bir sorun çıkar mı ?
Bence o kadar minyatür bir figür hava akışını engellemez ya dediğim gibi fana aşırı yakın olmadığı sürece istediğin yere koyabilirsin fakat hafif bir şeye benziyor onu bir şekilde sabitlersen senin için daha iyi olur.

Bilgisayar çalışır vaziyette kasa darbe alırsa figür fana değer ve ciddi donanım hasarına sebebiyet verebilir. Zaten boyut önemli değil önemli olan sabitlemek ama sabitlemek için de yapıştırıcı veya bant kullanırsanız bu sefer sıcaktan bir süre sonra atacak belki yukarıda söylediğimden daha büyük sıkıntılar doğuracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…